Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

melek ile ilgili sözler

melek ile ilgili sözler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
melek ile ilgili sözler

in sessizliği suya çığlıkları ise gökkuşağına benzer Mİskender Devlet insan tabiatının bütün özellikleri ile yansımasından başka bir şey değil midir? Eğer, ırk melek olsalardı, o vakit devlete gerek olmazdı Eğer melekler insanları yönetselerdi, o vakit da devleti kontrol etmeye ve sınırlamalar getirmeye lüzum olmazdı James Madison Uzun süredir hayvan gibi yaşıyoruz lakin bir melek gibi öleceğim; Tanrı ile yüzyüze geldiğimizde ne denli sevdiğimiz ölçüsüyle yargılanacağız Sevgi kendini kurban edebilmektir Rahibe Teresa Insanlar melek, melekler de Tanrı almak isterler Alexander Pope Eğer, tüm gücümle bağırsaydım, melek saflarından beni kim duyacaktı? Rainer Maria Rilke Mermere sıkışmış bir melek gördüm ve onu özgürlüğüne kavuşturuncaya değin mermeri oydum Michelangelo Buonarroti Cennette bir melek özel birey değildir George Bernard Shaw Barınak çukurlarında melek bulunmaz Charles Bukowski *

858,497Konular
981,930Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt