iltasyazilim
FD Üye
Eğer, tüm gücümle bağırsaydım, melek saflarından beni kim duyacaktı Rainer Maria Rilke
Mermere sıkışmış bir melek gördüm ve onu özgürlüğüne kavuşturuncaya kadar mermeri oydum Michelangelo Buonarroti
Cennette bir melek özel birey değildir George Bernard Shaw
Barınak çukurlarında melek bulunmaz Charles Bukowski
in sessizliği suya çığlıkları ise gökkuşağına benzer Mİskender
Devlet insan tabiatının tüm özellikleri ile yansımasından başka bir şey değil midir? Eğer, ırk melek olsalardı, o vakit devlete lüzum olmazdı Eğer melekler insanları yönetselerdi, o zaman da devleti teftiş etmeye ve sınırlamalar getirmeye lüzum olmazdı James Madison
Uzun süredir hayvan gibi yaşıyoruz lakin bir melek gibi öleceğim; Tanrı ile yüzyüze geldiğimizde ne denli sevdiğimiz ölçüsüyle yargılanacağız Sevgi kendini kurban edebilmektir Rahibe Teresa
Halk Müziği melek, melekler de Tanrı olmak isterler Alexander Pope *
Mermere sıkışmış bir melek gördüm ve onu özgürlüğüne kavuşturuncaya kadar mermeri oydum Michelangelo Buonarroti
Cennette bir melek özel birey değildir George Bernard Shaw
Barınak çukurlarında melek bulunmaz Charles Bukowski
in sessizliği suya çığlıkları ise gökkuşağına benzer Mİskender
Devlet insan tabiatının tüm özellikleri ile yansımasından başka bir şey değil midir? Eğer, ırk melek olsalardı, o vakit devlete lüzum olmazdı Eğer melekler insanları yönetselerdi, o zaman da devleti teftiş etmeye ve sınırlamalar getirmeye lüzum olmazdı James Madison
Uzun süredir hayvan gibi yaşıyoruz lakin bir melek gibi öleceğim; Tanrı ile yüzyüze geldiğimizde ne denli sevdiğimiz ölçüsüyle yargılanacağız Sevgi kendini kurban edebilmektir Rahibe Teresa
Halk Müziği melek, melekler de Tanrı olmak isterler Alexander Pope *