Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melek sozcuğu ile ilgili deyim, ozdeyiş ve atasozleri nedir?

Melek sozcuğu ile ilgili deyim, ozdeyiş ve atasozleri nedir?
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İnsanlar melek, melekler de Tanrı olmak isterler Alexander Pope

Eğer, tum gucumle bağırsaydım, melek saflarından beni kim duyacaktı? Rainer Maria Rilke

Mermere sıkışmış bir melek gordum ve onu ozgurluğune kavuşturuncaya dek mermeri oydum Michelangelo Buonarroti

Cennette bir melek ozel kişi değildir George Bernard Shaw

Sığınak cukurlarında melek bulunmaz Charles Bukowski

in sessizliği suya cığlıkları ise gokkuşağına benzer Mİskender

Uzun suredir hayvan gibi yaşıyoruz ama bir melek gibi oleceğim; Tanrı ile yuzyuze geldiğimizde ne denli sevdiğimiz olcusuyle yargılanacağız Sevgi kendini kurban edebilmektir Rahibe Teresa

Similar threads

Eğer, tum gucumle bağırsaydım, melek saflarından beni kim duyacaktı Rainer Maria Rilke Mermere sıkışmış bir melek gordum ve onu ozgurluğune kavuşturuncaya dek mermeri oydum Michelangelo Buonarroti Cennette bir melek ozel kişi değildir George Bernard Shaw Sığınak cukurlarında melek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
İcinde melek sozcuğu gecen atasozleri nelerdir yazarmısınız Cevap: İcinde melek sozcuğu gecen atasozu nedir? İcinde melek sozcuğu gecen deyimler şunlardır: melek yuzlu şeytan , melek gibi uyumak İcinde melek sozcuğu gecen guzel sozler ise şunlardır: Uzun suredir hayvan gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
meleklerle ilgili atasozu ve deyim Deyimler Melek yuzlu şeytan Melek gibi uyumak Meleğe benzemek Melek yuzlu olmak İnsanlar melek melekler de Tanrı olmak isterler Alexander Pope Eğer tum gucumle bağırsaydım melek saflarından beni kim duyacaktı? Rainer Maria Rilke Mermere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
ile ilgili atasozleri ve deyimler nelerdir ile ilgili deyimler melek gibi uyumak melek gibi insan melek yavrum melek yuzlu kanatsız melek olmak iyilik melegi in sessizliği suya cığlıkları ise gokkuşağına benzer M İskender Devlet insan tabiatının butun ozellikleri ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Halk Müziği melek, melekler de Tanrı edinmek isterler Alexander Pope Eğer, bütün gücümle bağırsaydım, melek saflarından beni kim duyacaktı? Rainer Maria Rilke Mermere sıkışmış bir melek gördüm ve onu özgürlüğüne kavuşturuncaya kadar mermeri oydum Michelangelo Buonarroti Cennette bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt