Melekelrime aksesuar seçerken yol gösterecek öneriler Aksesuar seçimi Dekorasyon püf noktaları 1549213101 1549213101 melekelrimeaksesuarsecerkenyolgosterecekoneriler5c571db721a1cmelekelrimeaksesuarsecerkenyolgosterecekoneriler5c571db721a1cmelekelrimeaksesuarsecerkenyolgosterecekoneriler5c571db721a1c Evimin mobilyaları yerleştikten daha sonra sıra süslemeye geldi Annemde bende bunun içn bir sürü aksesuar almıştık İkimizde aldıklarımızı koyunca salonda bir cümbüş oldu Annemin aldıkları tarzım yok Pullarla dekor objeler almış Annem geliyor benim aldıklarımı kaldırıyor ben geliyorum onunkileri kaldırıyorum, bu savaş böyle ben eve yerleşene kadar sürdü gitti Zafer tabiki anneminmelekelrimeaksesuarsecerkenyolgosterecekoneriler5c571db727afcalt Pes etim tümü salonda duruyor Fakat en kısa zamanda bu dekorasyon önerilerini uygulayarak salonuma bir çeki düzen vereceğim xfUid21549213101 1549213101 melekelrimeaksesuarsecerkenyolgosterecekoneriler5c571db75912emelekelrimeaksesuarsecerkenyolgosterecekoneriler5c571db75912emelekelrimeaksesuarsecerkenyolgosterecekoneriler5c571db75912e Ne miktarda ve nasıl aksesuarlar kullanacağınız, gerçekten tümüyle sizin yaratmak istediğiniz stil ve atmosfere bağlıdır Bu yüzden öncelikle ne çeşit 1 dekorasyon tarzından hoşlandığınıza karar vermelisiniz örneğin modern 1 dekorasyondan hoşlanıyorsanız, olabilir olduğunca yalın ve basit aksesuarlar seçip bunları uyumlu 1 biçimde yerleştirmelisiniz fakat örneğin Viktoryen tarzı hayata geçirmeye çalışıyorsanız, göz dolduran, çoğunluğu antikalardan ve ihtişamlı objelerden oluşan aksesuarları gruplayarak veya oraya buraya serpiştirerek kullanmalısınız belki kendinizi ırksa, otantik ya da egzotik gibi herhangi 1 tarzla sınırlandırmak istemiyorsanız, aksesuar seçerken yalnızca sizin sebebiyle kıymetli ve 1 anlamı olan objeler seçmelisiniz Buna, sizde güzel hisler uyandıracak, çocukluk ya da tatil anılarınızı anımsatacak şeyler de dâhildir