Doğal Taşların Vüudumuza Şifalı Etkileri Neler Biliyor musunuz ? doğal taşların etkileri doğal taşların şifalı etkileri Özellikle son yıllarda şifalı taşlar çok talep görüyor meleklermeleklerdogaltaslarinvuudumuzasifalietkilerinelerbiliyormusunuz5c5922913c722alt bitmiş satılan ve özellikle burçlara kadar şifalı taşlar özellikle kadınlar kadar takı olarak kullanılıyor Evlerde süsleme objesi olarak da seçim edilen şifalı taşlar, erkeklerin ellerinde de tesbih olarak bulunuyor Bu yazımızda doğal taşların şifalı etkileri konusunda bir takım bilgiler vereceğiz sizleremeleklerdogaltaslarinvuudumuzasifalietkilerinelerbiliyormusunuz5c5922913c722alt 1549345420 1549345420 meleklerdogaltaslarinvuudumuzasifalietkilerinelerbiliyormusunuz5c5922919b8f0meleklerdogaltaslarinvuudumuzasifalietkilerinelerbiliyormusunuz5c5922919b8f0meleklerdogaltaslarinvuudumuzasifalietkilerinelerbiliyormusunuz5c5922919b8f0 Adet dönemlerinin düzeni için kullanılan taşlar Aytaşı Kadınların aylık periyotlarının düzenli olmasını sağlar Özellikle cinsel organların korunmasında etkisi vardırGarnet Rahmin üstüne koyularak, üreme gücünü artırma amacıyla kullanılır Hem; adet sancıları, derme çatma kanamalar ve menapoz için de faydalıdır Astıma karşı kullanılan taşlarAkuamarin Solunum yolları rahatsızlıklarına, boğaz ağrılarına, astım, bronşit ve tirotid bezi rahatsızlıklarına iyi gelirKaplangözü Astım hastaları için faydaları vardır Kehribar Soğuk algınlığı, astım, guatr, bronşit ve alerji tedavisi için boyun bölgesinde kullanılır Boğaz ve tiroid enfeksiyonlarını tedavide diğer taşlardan üstündür Alerjiye karşı kullanılan taşlar Ametist Göz hastalıklarına, alerjiye, migren ve öteki baş ağrılarına ve kalp rahatsızlıklarına iyi gelirKehribar Soğuk algınlığı, astım, guatr, bronşit ve alerji tedavisi için boyun bölgesinde kullanılır Boğaz ve tiroid enfeksiyonlarını tedavide öteki taşlardan üstündür Cilt hastalıklarına karşısında kullanılan taşlar Akik Cilt hastalıklarına karşı etkilidir Damarları kuvvetlendirirAmetist Deri hastalıklarına karşı etkilidirMercan Ilk Olarak sedef hastalığı edinmek üzere, pek fazla deri hastalığının çare amacıyla kullanılırPeridot Doku bozulmalarını önleyici özelliklere sahiptir Depresyona aleyhinde kullanılan taşlar Ametist Depresyona karşısında faydalıdırAventurin (Mavi Aventurin) Hissi bakımdan dengeleyicidir ve depresyona karşısında etkilidirKehribar Sol elde oynandığında bedenin elektiriğini toplar Elektrik yükünü azalttığı için depresyona aleyhinde da faydalıdırYaşamın bir yük olduğunu düşündüğünüz ve sorumluluklar altında ezildiğinizi hissettiğiniz anlarda, şifa yüklü enerjisiyle sizi canlandırır