Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melekler Korusun 58. Bölüm Özeti

Melekler Korusun 58. Bölüm Özeti
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Korusun 58 Birim Özeti “ILK ADIM Barış, Levent ve Ipek’in öpüştüğünü öğrenir! Barıştırma ve Özgürlük yakınlaşırken Ipek, Levent’e karşı hislerini sorgulamaya başlar… Ipekli, deneme çekimlerine girdiği rolü alır! Levent’le benzer filmde oynayacaktır Filmin yapımcısı Hür’ün annesi Selda’dır Ipekli, Selda’nın Arda’yla ilişkisini öğrenir Tuna ve Arda, Selda’yı dolandırmak üzeredirler Bunun ortaya çıkması Levent’e bağlıdır Erkan’ın velayet davasından vazgeçmesi, herkesi şok eder Eylül bu haberi hiç beklemediği bir şekilde öğrenir Bu sırada Selim Esin’i çaktırmadan işe yerleştirir Keza de Mert’in isteğiyle… Uzlaştırma, Özgür’e araba kullanmasını öğretir Özgür arabanın içinde bir sürprizle karşılaşır… Bu sırada Barış fazla hasta olur Serbest onu iyileştirmek için gece yanında kalır Uzlaşma ilk kere Özgürlük’e ayrı bir gözle bakarken, Ipekli de Uzlaşma’ların kapısına gelir! Melek taşınmak için yeni bir konut bulur Oysa İnci’nin e bir sürprizi vardır Kehribar’ın komisyon parasıyla, Fevzi kirasını öder Mert dükkâna tip çekmek için bir plan yapar Planı Fevzi bir uçtan bir uca işlemeye başlar… Ipekli Levent’le ilgili kayda değer bir karar verir… Şener ise Barış’ın Hür’e âşık olduğunu anlar! Erkan, Esin’e koskocoman bir sürpriz planlamak için kayıplara karışır… Erkan’ın sürprizi Esin’i şok eder! Eylül hamile kalmak için doktora gider ama yeniden çocuğunun olmayacağını öğrenir! Bu sırada Mert, Esin’i ailesiyle barıştırmak için bir adım atar ve Birol’u arar Birol, Mert’i vurmakla tehdit eder! Ama Mert gerçi geri adım atmaz! Birbirini kayıtsız şartsız seven asıl kızın, kimi süre gözlerimizi yaşartacak, kimi vakit güldürecek lakin defalarca içimizi ısıtacak hikâyesi Korusun ellisekizinci bölümüyle 2 Nisan Cuma akşamı saat 2000’de Show Tv ekranlarında  

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt