Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melekler özgüven testi

Melekler özgüven testi
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
özgüven testi Öz güveniniz ne değin ? O ne kadarsa sen de o kadarsın Eğer sahipseniz başaramayacağınız şey yoktur fakat bir giderse başınıza fazla dertler açar Fakat sakın öz güveni küstahlıkla karıştırmayın 1 Verdiğiniz kararlar üstünde ne dek güveniniz var? a) Oldukça fazla b) Yeterince c) Hatalı yapmaktan korktuğum için böylece fazla güvenmem 2 Sosyal toplantılarda ayrı gruplar içine dağılıp yabancılarla konuşmayı mı seçim edersiniz yoksa kendi gurubunuz içinde kalmayı mı? a) Yabancılarla konuşurum b) Tercihim yok, her ikisini de yaparım c) Kendi gurubumda kalırım 3 Ünlü birisi ile tanışma ihtimaliniz olsa heyecanlanır mısınız? a) Hayır b) Azıcık c) Oldukça pozitif 4 Dış görünümünüze ne dek ağırlık verirsiniz? a) Fazlasıyla tartı veririm b) nadiren dikkat ederim c) Hiç vermem 5 Dışardan fazla biri olarak mı görünüyorsunuz? a) Kuşkusuz evet b) Umarım c) Sanmıyorum 6 Oyun oynarken galip gelmek için mi yoksa eğlenmek için mi oynarsınız? a) her zaman için oynarım b) İkisi için de oynarım c) Sadece eğlenmek için oynarım 7 Hiç televizyondaki yarışma programlarından birine katılmak için başvurdunuz mu? a) Evet b) Düşündüm ama hiç gerçekleştirmedim c) Hiç olmadı, düşünmedim bile 8 Topluluk bir gruba, bildiğiniz herhangi bir konuda seminer vermeniz gerekse nasıl hissedersiniz? a) Hiç sorun yok b) Fazla mutlu olmam ama önerilirse kabul ederim c) Muhakkak yapmayı istemem 9 Fırsat bulursanız etkili ve dinç insanlarla konuşmaktan hoşlanır mısınız? a) Evet b) Özellikle uğraşmam c) Hayır 10 Artı düşünmenin gücüne inanır mısınız? a) Evet b) Ara Sıra c) Hayır İnsanın kaderinde ne varsa o olur 11 Hayatınızda hiç herhangi bir televizyon ya da radyo programını arayıp bir tartışmaya katıldınız mı? a) Evet b) Hayır fakat gelecekte olabilir c) Hayır ve katiyen yapacağımı sanmam 12 Kaç kez patronunuza gidip herhangi bir konuda onunla aynı fikirde olmadığınızı söylediniz? a) Pek çok kere b) Yalnızca fazla gerektiğinde c) Katiyen 13 Bir gurup içinde tartışmaya katıldınız ve görünen o ki guruptaki herkes kuvvetle sizin fikrinize aleyhinde çıkıyor Eğer haklı olduğunuzdan eminseniz nasıl davranırsınız? a) Tartışmadan daha büyük hoşgörü alırım ve kendi fikrimi sergilemek için uğraşırım b) Fikrime vefalı kalırım ama ‘Bu konuda öbür düşünüyoruz görünürde’ diyerek tartışmayı bir lahza önce bitiririm c) Tartışmaktan vazgeçerim ve yanılmış olabileceğimi düşünürüm 14 Destek biriktirmek için öbür bir görevi (palyaçoluk örneğin) yapar mısınız? a) Evet b) Şayet yapabilirim fakat fazla zorlanırım c) Hayır 15 Tren bileti alabilmek için uzun süredir sırada beklediniz ve nihayet gişeye geldiğinizde gişe memuru epeyce vahşi ve olumsuz davrandı Nasıl tepki verirdiniz? a) İdarecinin kim olduğunu sorar ve arkamda bekleyen insanların önünde şamatacı bir şekilde şikayet ederim b) Sadece görevliye öyle asistan olmadığını söylerim c) Şikayet etmem lakin görevli ne istediğimi anlayana değin sabırla devam ederim 16 Kaç kez bir kavga esnasında kuvvetsiz tarafı desteklediniz? a) Epeyce pozitif Doğru olduğunu düşündüğüm sürece defalarca yardım olurum b) ara sıra c) Fazla ender Muhtemel olduğunca tartışmalardan uzak dururum 17 Çalıştığınız meslek uygun yeniden kadrolaşmaya gidileceği söylendi, nasıl hissedersiniz? a) Eğer mümkünse yeni kadroda yer almaya çalışırım sonuçta daha iyi bir kariyer fırsatı olabilir b) Azıcık endişelenirim Her şeyin olduğu gibi kalmasını tercih ederim c) Epeyce endişelenirim, bunun anlamı işten tümdengelim yada görevlerin değişmesi anlamına gelebilir 18 Uçakla yolculuk etmekten ne kadar rahatsız olursunuz? a) Hiç rahatsız olmam, istatistiksel olarak uçaklar en tehlikesiz araçlardan biri b) Epeyce gergin olurum c) Rahatsızlıktan öte dehşete düşerim 19 Toplantıların yıldızı olmayı, buralarda espriler yapmayı sever misiniz? a) Evet b) Toplantıların yıldızı değilim lakin şayet bir iki şaka yapabilirim c) Hayır 20 Abes bir yolda hız yapmaktan hoşlanır mısınız ister misiniz? a) Evet olabilecek en çabuk şekilde giderim b) zaman zaman hız limitini aştığım olur c) Hayır, çabuk araba göstermek beni korkutur  

858,497Konular
982,021Mesajlar
30,004Kullanıcılar
turkgsmSon üye
Üst Alt