Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melekler yardım lütfen, mümkünse hain planlarla

Melekler yardım lütfen, mümkünse hain planlarla
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
takviye lütfen, mümkünse alçak planlarla Kızlar ayıptır söylemesi ben dün gece birincil buluşmada ekildim Şöyle açıklamaya çalışayım durumu; karşı taraf meslek sahibi aynı şehirde ailesinden öbür evde yaşayan servet yerinde 3 diploması olan biri Azıcık hür bir hayatı var diye düşünüyorum artık Ben onun iş yerinden alışveriş yapıyordum Ordayken iyi, ilgili fln davranıyordu Ürünleri uygulama açısından herhangi bir sorunum olduğumda arıyordum Telefonda daha arkadaşça davranıyordu Hatta kendisini böylece anlatıyodu ancak bana, bir yandan can sıkıcı da oluyordu En son telefon görüşmemizde benden muhakkak cvp istedi, bana evli, nişanlı vs olup olmadığımı sormuştu, ben bildiğim her yolu denedim, daha ne istiyosun diye esprili konuşma tarzında Beni daha fazla evine davet etti, evinde yemek, kahve fln Ben de bu durumları güzel karşılamadığı hem bu stil konuların telefonda konuşulmasına aleyhinde olduğumu fln belirttim kendisine Ben dükkanda konuşamam dedi Benim burda bir çevrem var bana eşlerini kızlarını itimat ediyorlar onların gözünde böyle bi imaj çizemem dedi Bana ne kadar tuhaf gelse de sonuçta kimden ne saklıyo, ciddysen niye saklıyosun apartman sakinlerinin de ne düşündüğü konusuna girmeden gerçi herkesi evine çağırmadını söledi ama ne kadar inanabilirim haklı olma ihtimalini göz önünde bulundurdum Tmm dedim dükkanda görüşmeyelim o zmn dışarda görüşelim Dışarda derken de evinde diil yani dışarda ve bu isteğime hürmet duymasını bekledim Tmm dün akşam için anlaştık, 20:30 21:00 gibi alacaktı beni dükkanı kapadıktan sonradan bu vesileyle görüşmeyi salı günü akşam yapmıştık Hazırlandım bekliyorum Ne telefon var ne bişi işi uzamıştır dedim Ama insan bi arar diyorum bi yana da Zaten dün akşama değin bile aramamıştı, orda bi kızmıştım Nese saat oldu 22:00 BEnim 23:00'da geri dönmem lüzumlu Ayrıntılarıyla gerildim Baktım geleceği yok değiştirdim üstümü oturudm Yine bir umut Murphy kanunları dedim, adamakıllı vazgeçince zıt etki eder ola ki die de düşünüyorum bi yana Lakin tık yok Bitti yani Hala bir ses seda yok Ilginç sinirlendim Bir koç bayanına bunu yapması büyük hata diye düşünüyorum ( P ) Ben yanına teslim etmek niyetinde diilim, melekler bu konuda yardımınızı istiyorum Yaptığıyla kalmamalı bence Hain planlarınız bekliyorum kızlarmelekleryardimlutfenmumkunsehainplanlarla5c519f16d3aa9alt ;) Wink ;)  

858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt