Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

melekler yardım :(

melekler yardım :(
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
melekler yardım :( şu an öylesine yanlsızım ancak öylesine çaresiz inanın şu mesajı yazarken ağlıyorum ne yapacağımı bilemiyorum resmi olarak yaşamım avuçlerımın arasından kayıp gidiyor daha öncede yazmıştım annem hasta diye birazda olsa toparladı gerçi ben göremedim ama telefonda sesi iyi geliyor ben şu an sivasdayım okul için bitmiş geldim vizelerim vardı fakat öylesine yoruldum fakat melekler iteleye iteleye bir şeyler yapmaya çaışıyorum 2 senelik evliyim 1 yaşında da bir kızımız var bebişim şu an annemde eşim nerde onu bile bilmiyorum bundan böyle kaldıramaz ülkü geldik evlendiğimizden beri alttan aldım sustum sabrettim lakin bundan böyle dayanamıyorum eşimle birincil evlendiğimiz sıralar kayınvalidemlerle oturuyoduk burda yazacamayacağım kadar değişik bir aile yapıları var eşim hiç çalışmadı bende derhal hamile kalınca tüm bilezikler altınlar bozulup parada bitince 7 aylık hamileydim annemin yanında yerleştik tahmin edersiniz bir sürü problem oldugerek onun ailesinden gerek benim ailemden bu vesileyle ben okulu dondurmuştum bu sene tekrar devam etmeye başladım aile bütün daha açıkçası ben hiç yeni bir aile olduğumuzun farkına varamadım ama eşimle hala çıkıyo gibiyiz birtek bebişimiz oldu işte okul konusundada bir sürü problem çıkardılar cümbür cemaat konuştu hala da konuşmaya devam ediyor ne işi var evlendi barklandı otursun evinde diye fakat benim bir evim yokki ve eşim hala çalışmıyo hiç de çalışmadı ve beni kandırdı çalışıyorum dedi okulu bıraktım o dönem annem çok rahatsızdı meğer çalışmıyomuş sabahleyin çıkıp kendi annesi gile gidiyomuş akşam her tarafta eve geliyomuş bütün bunlar öylesine yıprattı ancak beni okulada sürekli ara verip her tarafta başlamam derslerden kopardı beni şu anda mektep noktasında yapabileceğim bu senelik çok bişe kalmadı hepsi alttan ders olarak kaldı en yakın arkadaşım burdaydı dostum du uzun senelere dayanan bir hukukumuz var dı burası resmi olarak benim için bir kaçış olyodu öylesine sıkılıyodum ki problemlerden laftan sözden burda rahatlıyodum bir nefes alıyodum fakat şu anda okulum da probleme girdi ve dostum dediğim kişi sırf eşimle problemlerim var diye benden uzaklaştı ailesi zorlama yapmış ne alaka bütün çözemedim ama hep böylesi problemlerde kabak en yakın arkadaşa patlarya ailesi ondan korkuyo galiba dediğim gibi ne yapacağımı bilemiyorum öylesine daraldım ama şu lahza dışarı çıkıp avaz avaz bağırmak istiyorummelekleryardim5c5182b45b222alt :( Frown :(melekleryardim5c5182b45b222alt :( Frown :(melekleryardim5c5182b45b222alt :( Frown :(melekleryardim5c5182b45b222alt :( Frown :(melekleryardim5c5182b45b222alt :( Frown :(melekleryardim5c5182b45b222alt :( Frown :(melekleryardim5c5182b45b222alt :( Frown :(  

858,496Konular
982,458Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt