e özel Murat Boz Kalamam Dost Şarkısı Sözleri Murat Boz Kalamam Dost Şarkı Sözleri Murat Boz Kalamam Arkadaş Şarkısı Sözleri Murat boz hayarın olan misafirlerimiz ve melek'lerimiz, işte size Murat boz'un sevilen şarkılarından biri olan Kalamam Dost adlı şarkısının sözlerimeleklereozelmuratbozkalamamarkadassarkisisozleri5c57b0036b8e3alt 1549250559 1549250559 meleklereozelmuratbozkalamamarkadassarkisisozleri5c57b0039f98fmeleklereozelmuratbozkalamamarkadassarkisisozleri5c57b0039f98fmeleklereozelmuratbozkalamamarkadassarkisisozleri5c57b0039f98f Aşkla senin arana ne girdi ne dersin Kalbini çöpe atıp bu arada söyle kimsin Tanıyamadım bu yeni seni ben Sevmişim bir yabancı Alışamadım bu yeni sana ben Anlayamadım yalancı Kalamam dost git Madem yarımsın bari bit Lütfen ne bir selam ne bir satır Dayanamam haydi git Kalple senin arana ne girdi ne dersin Böylesine bir cinayet verirken söyle kimsin Aşkla senin arana ne girdi ne dersin Kalbini çöpe atıp bu vesileyle söyle kimsin Tanıyamadım bu yeni seni ben Sevmişim bir tanıdık olmayan Alışamadım bu yeni sana ben Anlayamadım palavracı Kalamam arkadaş git Madem yarımsın hiç olmazsa bit Lütfen ne bir selam ne bir satır Dayanamam haydi git Kalple senin arana ne girdi ne dersin Böylesine bir suç oluşturan verirken söyle kimsin