im Merhaba, Bundan yaklaşık 1 ay önce meleklerle ilgili kitaplar okumaya başladım hatta alış sebebim bile aniden oluştuYaklaşık 1aydır hergün meleklerimle konuşuyorum ve meditasyon yapıyorumGün içerisinde de bir işe başlamadan yada meslek esnasında im,bana ilham verin!diye sesleniyorumO değin öbür bir duygu ama,tanımlayamıyorumTüy bırakmadılar yada beni fazla şaşırtacak bir şart olmadı fakat her saniye yanımda olduklarını biliyorumGece yatağıma yattığımda bazen 10 dakika bazen daha pozitif vakit onlarla konuşuyorumOyle ancak,bir sabahtan 5sene öncesine tarafından fazla değiştin (olumlu yönde) diyen bir sesle uyandımEn kolay örneği ise geçtiğimiz pazar akşamı fazla sıkıntılıydım ve delicesine yağan yağmura rağmen yürüyüş yapmak için giyindim,çıktımKulaklığımı taktım ve 1 dakika sonradan şarjı bittiErkek arkadaşıma çağrı atmak istedim atamadım,telefonum takıldıHeralde dedim şu lahza sakin kalıp düşünmem,konuşmam gerek dedimBana anlatmaya çalıştıkları şey buyduTanrı'ya seslendimSıkıntımı ve yerine getirmek istediğimi anlattımVe bana soylediği şey o kadar güzeldi ancak,babammış gibi konuştu benleBen sana idilediğini verdim,ondan pişman olman için yok yalnızca ne istediğini anlamana yardımcı olmak içindediBilmiyorum,benim duymak istediğim bir yanıt değildi zaten bu tür konuşmalarda,soru ve cevaplarda egonuzu ortadan kaldırmanız gerekiyor Benim en büyük isteğim onları daha yoğun bir şekilde yanımda yetişmek,daha yoğun hissetmekBunu nasıl yapabilirim? teşekkür ederim