ime Gelin ayakkabısı seçme kuralları Kızlar gelin ayakkabısı seçimi minimum gelinlik seçmek dek zorlama bir işHem şık olmalı hemde bakımlı olmalıAman canım gelinlik altından nasılsa görünmeyecek diyerek rastgele bir pabuç alırsanız büyük bir kusur yapmış olursunuzmeleklerimegelinayakkabisisecmekurallari5c4b83b9e6bacgifalt :tik: :tik: :tik: 1548452792 1548452792 meleklerimegelinayakkabisisecmekurallari5c4b83b9ec929meleklerimegelinayakkabisisecmekurallari5c4b83b9ec929 meleklerimegelinayakkabisisecmekurallari5c4b83b9ec929 Gelin Ayakkabısı Gelinlik ayakkabımı yeğlemek ayağımın minik ve buçuklu olması nedeniyle oldukça zorve sıkıntılı olmuştu benim içinNe değin çok kunduracı gezdiğimi tahmin bile edemezsinizBeğendiğim kundura ayağıma olmadı, olan ayakkabıyı ben beğenmedim Yaz gelini olacaksanız açık burunlu yada bantlı bir model seçerek aldığınız ayakkabıyı daha sonrada rahatlıkla giyebilirsiniz Sadece klasik beyaz yok, fildişi, kırık beyaz, altın ve gümüş renklerinide tercih edebilirsiniz Kusursuz nikah ayakkabısını bulabilmek için birkaç temel ayrıntıya uyarı etmelisiniz 1Ayakkabınızın gelinliğin renk ve kumaşına uygun olması 2Kundura süslerinizin, takınız yada gelinlik işlemeleri ile armoni sağlaması 3Uzun süre ayakta kalınacağı(nikahfotoğraf çekimitakı merasimi) için mutlaka dar olması 4Damadınızın uzunlamasına göre topuk boyunun ayarlanması, alırken özelliklede buna uyarı edilmesi gerekmektedir Unutmadan son gelinlik provasına mutlaka gelin ayakkabınızla gitmelisiniz böylece ayakkabınızı yeğlemek için çok geç kalmamalısınız