imize En Hoş Aşk Sözleri 2019 aşk sözleri 2019 en güzel aşk sözleri aşkı anlatan sözler Yaşayan bilir ancak aşk anlatılamaz bir duygudur meleklermeleklerimizeenguzelasksozleri20195c5578d2a0240alt Herkesin bir gün aradığı aşkı bulmasını temenni ediyor ve kelimeler yettiğince aşkın anlatılmaya çalışıldığı en güzel aşk sözlerini sizlerle paylaşıyoruzmeleklerimizeenguzelasksozleri20195c5578d2a0240alt 1549105358 1549105358 meleklerimizeenguzelasksozleri20195c5578d31a737meleklerimizeenguzelasksozleri20195c5578d31a737 meleklerimizeenguzelasksozleri20195c5578d31a737 Kum tanesine bir özlemse seni kumsallar kadar özledim Olmadi sensiz olmadi gözlerim sözünde durmadi agladi yokluguna agladi yüregim seni unutmadi Ben senin gözbebeklerinde kaybolmayi sevdim,seninleyken sana doyamamayi sensizkense doyasiya seni yasamayi sevdim Dünyadaki herkes için herhangi birisin, ama herhangibiri için dünyalara degersin Sevginin kutsalligini biliriz biz yüregimiz rehin yüregimiz daragacinda iken bile, ölüme küsüp sevmeyi sevdik biz Mavilere bürünüp okyanus olmayi, Yesillere bürünüp doga olmayi, Sarilara bürünüp doga olamayi, hepsinin masumiyetine bürünüp doga olmayi, Hepsinin masumiyetine bürünüp senin olmayi isterdim Hani gözler vardir gözleri anlatir Hani sözler vardir gözleri aglatir Hani anilar vardir degeri geç anlasilir Birde ASKvardir, seni anlatir 3 türlü arkadas vardir Biri ekmek gibidir, tekrar tekrar bulunur Biri hap gibidir , lazim olunca bulunur Biride virüs gibidir, bosuna arama o zaten seni bulur Rüzgarin kemanini çaldigi ve damlalarin pencereye vurdugu soguk bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin bütün güzellikler senin olsun Seni seviyorum dedigin süre yalan söylüyor olsan bile bu sözü tüm gerçeklere degismeye hazirim ve olurda beni sevmedigini söylersen ben tekrar seni sevmeye devam edecegim Kalbimin derinliklerinden gelen bir çiiglik var tipki rüzgarin ugultusu gibi bedenim duru bir göl gibi, ruhum ise susamış kalmis bir çiçek gibi gürültüsüz ve hareketsiz Beni bu dertten oysa sen kurtarabilirsin Yagmuru sevdigini söylüyorsun lakin her yagmur yagdiginda semsiyeni aciyorsun Günesi sevdigini söylüyorsun ama her günes açisinda gölgeye kaçiyorsun Rüzgari sevdigini söylüyorsun her rüzgar estiginde pencereni kapatiyorsun Iste bende bundan korkuyorum sevgilim! Çünkü sende beni sevdigini söylüyorsun Sensizlik kor gibi düser yüregime lakin yakmaz, beni o ates sadece sen beni bir gün terk edip gidersen yakar Uzakliklar ufak sevgileri yok eder, büyükleri ise yüceltir Tipki rüzgarin mumu söndürüp atesi yükselttigi gibi Neden defalarca yagiyorsun yagmur, neyi islatmak istiyorsun? Cadde islak kaldirimlar islak, gözlerim ise zaten islak! Seninle bir pergelin iki kollari gibiyiz, ne dek dönersen dön tekrar ayni yerde karsilasacagiz Sevgi güzellik ister gülüm, güzellik emek ister Çekicilik tende degil gülüm, yürekte ates ister @Sevinç bir âlem, mutsuzluk küçük bir gezegen olsun, sevinç senin mutsuzluk benim olsun Bugün aglamayi düsünüyorsan sakin yapma! Çünkü bir yerlerde senin bir tek gülüsün için yasayan biri var Sevmek seni seviyorum demek degil seni seviyorum derken titremektir Dolunay ne güzel aydinlatiyorsun karanligi Rüyanda gül bahçelerini gör çünkü o bahçenin bir parçasisin Aci keder yildizlar değin uzak, mutluluk ise gözbebegin dek yakin olsun, umarin gerçeklerinmutluluk, mutluluklarin baki olsun Zifir saçlarini savur içimde, küller havalansin kalp tutussun bölsün solugumu pasli bir biçak hayalim içinde düsüp yorulsun Sana olan sevgimi daglara kâğıda dökmek istedim, sevgim değin büyük dag bulamadim Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis derler o vakit onuncu köyden sesleniyorum SENI SEVIYORUM Daglarin tepesine çikip SENI SEVIYORUUMDiye bagirmana hiç gerek yok, herhangi bir gecede herhangi bir yildiza bakarak usulca SENI SEVIYORUMDemen tatmin edici tipki benim yaptigim gibi SENI SEVIYORUM Aglamak uzakta tebessüm etmek daima seninle olsun lakin bir gün illede aglaman icabında oda sevinç için olsun @Ben seni unutmak için sevseydim adini kalbime degil, günes çiktigi vakit kaybolacak olan bugulu cama yazardim Al vur hançeri kana bulansin pozitif dövme derine çünkü orda sen varsin Seni hoşlanmak yanlislik ise asla dogru olmak istemiyorum Aramizdaki mesafeler ne kadar uzak olursa olsun korkmuyorum sonsuzluga giden yollara yüregimi yazdim ve sen hangi yolldan gecersen gec seni sevdigimi okuyacaksin Evetdedim belli belirsiz Yumdu gözlerini şaşırdım Sonra anladım ama kalbinde seyrediyordu beni Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Dek FısıldayacağımSeni seviyorum Akşamın son bulan ufuklarında güneş damla damla erirken hayatta kalan bütün duygularımla sana sesleniyorum: Seni seviyorum Seni düşünürken ya bir gülümseme yapışıyor yüreğimden yüzüme , ya gözlerim dayanamıyor ölümcül hasretine baktığım herşey gördüğüm hiç bir şey sana benzemiyor Hiç bir acı hiç bir hasret seninki kadar ölümcül olamıyor Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim, Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel, Çünkü gülüşünü çok özledim Sevgimi bir yerde gökyüzüne yerleştirdim, Kimse beni farketmedi, gözyaşı olup yağdım, Sıcak günlere inat, Yağmurun gözyaşı olduğunu kimse anlamadı, Kimine tarafından ateştim cayır cayır yanan, Kimine tarafından bir yıldız daima parlayan, Kimi çiçeğe benzetirdi hiç solmayan, Lakin ben senin için su edinmek isterdim hep yoksul olunan Ben,Sende sevdim gülümsemeyi, Sende gördüm bakışların en derinini,Yaralı bir kuşu okşar gibi, usulca Yüreğime ağır ağır dolan kelimeleri sende duydum Bu hasret kalmışlığımızı, gözlerinde parlayan yıldızlarla vurdum Ben senin, o gamzeli gülüşlerine vuruldum Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır:geçip giden zaman