Melih GökçekKemal Kılıçdaroğlu düellosu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'li Kılıçdaroğlu'nun 'düello' davetini kabul etti Melih Gökçek, hakkında Doğalgaz sayaçlarından milyonlarca Euro'luk kanunsuzluk yaptığını'' iddiasında bulunan CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''düello'' teklifini kabul ettiğini bildirdi TBMM'de gazetecilerin konuya ilişkin sorularını yanıtlayan Gökçek, ''Kamuoyunda iftiracı ve palavracı bir Kılıçdaroğlu'nun bulunduğunu'' ileri sürdü Kılıçdaroğlu'nun kendisini düelloya eğlence ettiğini andıran Gökçek, ''Ben, bu düellosunu hemencecik kabul ediyorum Benim bireysel kanaatim, onun benimle açık oturuma çıkma cesareti olmaz Hangi gün, hangi saatte istiyorsa, birlikte televizyona çıkarız Bu konuyu tartışırız Eğer kaçarsa ama kaçacağını tahmin ediyorum, gerisinde bütün Türkiye'deki bilboardlarda kendisinin yalancı ve iftiracı bir sahte kahraman olduğunu açıkça bütün vatandaşlarıma bildiri edeceğim'' diye konuştu UĞUR DÜNDAR'LA KONUŞTUM, KABUL ETTİGazetecilerin, ''Perşembe günü sözleşilmiş, ama son anda kendileri vazgeçmiş'' demesi üzerine Gökçek, şunları söyledi: ''Kılıçdaroğlu'nun düellodan vazgeçip geçmediğini bilmiyorum Gazeteci Uğur Dündar ile görüştüm Dündar'a, kendisine böyle bir tartışmayı memnuniyetle kabul edeceğimi söyledim Fakat bugün bana gelen haberler, (Kılıçdaroğlu'nun) pek kabul etmediği istikametinde Kılıçdaroğlu, zannediyorum beni başkalarıyla karıştırıyor Söylediklerini orada ona teker teker yutturacağım'' ''Bilbaordlar hazır mı?'' sorusu üzerine Gökçek, ''Kaçarsa bilboardlar, kaçmazsa inşallah ekranda konuyu halledeceğiz Zannediyorum, o tartışmadan sonra, Türkiye'de böyle ucuz kahramanlıklar kesinlikle kalmayacak Bundan sonra Kılıçdaroğlu şüphesiz kimseye kötüleme atamayacak Kılıçdaroğlu'nun aslında şişirilmiş bir balon olduğunu bütün Türkiye görecek Kendisine hodri meydan diyorum, lakin bakalım nasıl kaçacak nasıl kurtulacak? Bu kadar laftan sonra da kaçması baskı İnşallah yakalarım televizyonda İnşallah kaçmaz'' diye konuştu guncelnet