Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melih Gökçek'ten 'Ankapark' Eleştirilerine Yanıt

Melih Gökçek'ten 'Ankapark' Eleştirilerine Yanıt
0
112

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Melih Gökçek, vaktinde vatandaşların kendisine Ankapark için oy verdiğini ileri sürdü. Başkanlığı bıraktığı devirde dinozorların sağlam olduğunu söyleyen Gökçek, 'Sayın Yavaş Ankapark'ı çalıştırmak istemiyor. Burayı yok etmek için elinden geleni yapacak'  dedi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Melih Gökçek, koltukta bulunduğu devirde 801 milyon dolar harcanıp çürümeye terk edilen Ankapark'la ilgili HaberTürk'te yayınlanan Olaylar ve Görüşler programına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

???? "Vatandaş bana onun için oy verdi"

Similar threads

ABB Meclisi'nde 2021 yılına ilişkin faaliyet raporunun sunumu sırasında Gökçek devrine ait tenkitlerde bulunan Mansur Yavaş, 'İki kitap dolusu Ankara halkından kimleri güçlü ettiğinin hikayesi var' demişti. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Melih Gökçek, Yavaş'ı gaye alarak 'Önümüzdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek'le ilgili konuştu. Yavaş, 'Kontrole gitmesini öneriyorum. Ruh sıhhatinden telaş ediyorum' tabirlerini kullandı. Gökçek ne demişti? Gökçek dün akşam katıldığı televizyon programında, 'Ankapark için vatandaş bana oy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Yöneticisi Melih Gökçek'in 'Ankara’ya yılda 10 milyon turist getirecek' dediği ve Atatürk Orman Çiftliği yerine milyonlarca TL harcanarak yapılan Ankapark'ın kapısına kilit vuruldu. Sözcü gazetesinden Yavuz Alatan'ın haberine nazaran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş’ın imal maliyetini 801 milyon dolar olarak açıkladığı ve geçtiğimiz haftalarda maliyeti kalem kalem ortaya çıkan Ankapark hakkında mahkeme bir sefer daha erteleme kararı aldı. Sahipsiz kalan ve kamu ziyanının her geçen gün arttığı parkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Ankara'nın istifa eden belediye lideri Melih Gökçek tarafından 'ustalık eserim' diye yapılan lakin milyarlarca doların çöpe gitmesinden diğer bir işe yaramayan Ankapark hakkında yeni israf ayrıntıları ortaya çıktı. Ankapark’ın gümrük, harç ve vergi masrafının bile 1 milyon 121 bin TL’yi geçtiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt