Melihat Gülses Ressam : Melihat Gülses Albüm Adı : Beyaz Köpükler Müzik Şirketi : Akustik Müzik ALBÜM HAKKINDA Herzamanki Türk Müziği'nin günümüzde fakat en manâlı icracılarından olan ve daha önce solo olarak yaptığı, birbirinden hoş 4 albüm ile Türk Sanat Müziğini layık olduğu yerlere taşımayı amaçlayan MELİHAT GÜLSES'in 5solo albümü BEYAZ KÖPÜKLER yine öncekilerde olduğu gibi Yankı Müzik etiketi ile piyasada Daha önce birçok televizyon dizisinde beğeni ile dinlenen türküleri de aynı güzellikte seslendiren usta, kendine has açıklama tarzı ve ses rengi ile otoritelerin ilk sırada saydığı isimdir MELİHAT GÜLSES son albümü BEYAZ KÖPÜKLER de Klasik Türk Müziğinin en kayda değer bestekarlanndan olan YUSUF NALKESEN, SEKİP AYHAN ÖZIŞIK, NEVESER KÖKDEŞ, KAPTANZADE ALİ RIZA BEY gibi isimlerin en tanıdık eserlerine yer verdi Kapm her çalındıkça, Bülbülüm altın kafeste, Söyle nazmı bu kaş çatış, Kapıldım gidiyorum gibi eserlerden oluşan albüm gençyaşlı her yaş grubuna hitap ediyor Proje yönetmenliğini TRT İstanbul Radyosu TANBUR Sanatçısı NECİP GÜLSES'in yaptığı albümde, müzik yönetmenliğini daha önce birçok popüler albümün müzik yönetmenliğini ve aranjörlüğünü yapan CEYHUN ÇELİKTEN üstlendi Çağdaş alt yapılar ile süslenen albümde herkes kendi sazında sanatçı isimler olan; BAKI KEMANCI, MURAT AYDEMİR, ERGİN KIZILAY, ŞÜKRÜ KABACI, SERHAN YASTIMAN, MEHMET AKATAY gibi isimlerin başarılı performansları da hem dikkat çekiyor Albümle ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için Akustik Müzik'in aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz ŞARKI LİSTESİ 1 Bitmemiş Gibi 2 Hüsranla Gönül 3 Beyaz Köpükler 4 Kapın Her Çalındıkça 5 Bülbülüm Altın Kafeste 6 Bahar Gelmiş Neyleyim 7 Denizde Akşam 8 Söyle Naz Mı Bu Kaş Çatış 9 Kapıldım Gidiyorum 10 Rüzgar Kırdı Dalımı 11 Uzun Yıllar Ötesinden 12 Gül Olsam Ya Sünbül Olsam