Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melis Birkan, Bir Çocuğun Yanağını ve Kulağını Kopartan 'Pitbull Vahşeti' Haberlerine Tepki Gösterdi

Melis Birkan, Bir Çocuğun Yanağını ve Kulağını Kopartan 'Pitbull Vahşeti' Haberlerine Tepki Gösterdi

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
s-4860359508c68639da195ab676fce57555c60af9.jpg

Geçtiğimiz gün Antalya'da sahibinin elinden kaçan köpek, markette bir çocuğun kulağını ve yanağını kopardı. Oğlunu kurtarmak için giden babanın da kolundan tutarak metrelerce sürükledi. Beşerler pitbull cinsi köpeklere reaksiyon gösterirken, ünlü oyuncu Melis Birkan köpeğin sahibine verdi, veriştirdi.

Tahminen görmüşsünüzdür; geçtiğimiz gün Antalya'da pitbull cinsi bir köpek, market içinde saldırdığı 11 aylık Sadrettin bebeğin yanağını ve kulağını kopardı, oğlunu kurtarmak isteyen Hasan Kaçar'ı ise kolu ve bacağından ısırdı.

Bu dehşet verici olayın akabinde köpeğin sahibinin özgür bırakılmasına reaksiyon gösteren Kaçar, 'Oğlum hayatı boyunca bu izleri taşıyacak. Köpeğin sahibinin ceza almasını istiyorum.' dedi.

Bütün haber kanallarında da verilen bu olayda beşerler yeniden pitbull cinsi köpeklerle ilgili isyan etti.

Lakin kimse sahibinin onu ne kadar berbat ve saldırgan yetiştirdiğiyle ilgili konuşmadı.

Hiçbir hayvan saldırgan olarak doğmaz, ona öğretilenle büyür. Hasılı makus köpek yoktur, makus sahip vardır!

Tıpkı insan yavrusu yetiştirmek gibi! Anlaşılan bu köpeğin sahibi onu saldırgan yetiştirmiş; yeterli eğitim vermemiş.

İşte bunu gören ünlü oyuncu Melis Birkan da Instagram hesabından şöyle reaksiyon göstermiş:

Tabiatları gereği sert, atik ve güçlü duruşlarıyla insanları huzursuz etseler bile sevgi dolu yetişen bir köpek saldırgan olmaz.

Şayet eğitim veremiyorsanız bir yardım alın.

Siz bu mevzuda ne düşünüyorsunuz?

Başınıza geldi mi bu türlü bir olay?

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt