Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melis Birkan Kimdir Hakkında Bilgi

Melis Birkan Kimdir Hakkında Bilgi
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Genc ve guzel oyuncu Melis Birkan hakkında merak ettikleriniz ve bilmediklerinizi sayfamızda bulabilirsiniz

Ekranların sevilen ve beğeniyle izlenen genc yuzlerinden biri olan Melis Birkan 30 Kasım 1983 yılında Ankara’da dunyaya geldiGuzel oyuncu İlkoğretim ve lise zamanlarında Mimar Sinan Universitesi Devlet Konservatuarı’nda bale dersleri almaya başladı Daha sonra Melis Birkan aynı universitede modern dans eğitimi almaya başladı ve bu eğitmini tamamladı

ALT :wwwupluploadsmelisbirkankimdir92321melisbirkankimdir92321ALT

Melis Birkan Cağan Irmak’ın yonetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oynadı

Ayrıca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin yeni Leyla’sı olarak dizide rol almıştır

Similar threads

Melis Birkan Kimdir Melis Birkan Kimdir Biyografisi 30 Kasım 1981 Eskişehir doğumlu olan Melis birkan, Turk sinema, dizi ve tiyatro oyuncularından biridir İlkoğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Universitesi Devlet Konservatuarında bale dersi aldı Aynı universitede modern dans...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Genç ve güzel oyuncu Melis Birkan hakkında merak ettikleriniz ve bilmediklerinizi sayfamızda bulabilirsiniz Ekranların sevilen ve beğeniyle izlenen genç yüzlerinden biri olan Melis Birkan 30 Kasım 1983 yılında Ankara ’da dünyaya geldiGüzel oyuncu İlköğretim ve lise zamanlarında Mimar Sinan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Melis Birkan Kimdir Melis Birkan Kimdir Biyografisi 30 Kasım 1981 Eskişehir doğumlu olan Melis birkan, Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncularından biridir İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale dersi aldı Aynı üniversitede modern dans eğitimini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Melis Birkan hayatı melis birkan melis melis birkan hayatı, kısaca hayatı, kimdir, biyografi, filmleri, resimleri, dizileri, hakkında bilgiler, kaç yaşında, nereli, ıssız adam Issız Adamfilminde Ada karakterini oynayan genç ve güzel oyuncu Melis Birkan hakkında merak ettiğiniz bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
TV8 ekranlarının fenomen dizisi Kırmızı Oda yılbaşının akabinde bu akşam ekranlarda izleyicisi ile buluştu. Yeni yıla yeni oyuncu takımıyla devam eden diziye birbirinden başarılı oyuncular katıldı. Erkan Petekkaya diziye Sadi karakteriyle geri dönerken, Issız Adam sinemasının başrolü Melis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt