Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Melis Kar Sil Baştan Şarkısı O Ses Turkiye 14 Mart

Melis Kar Sil Baştan Şarkısı O Ses Turkiye 14 Mart
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
O Ses Turkiye Van Ozel Melis Kar'ın soylediği şarkı
Melis Kar Sil Baştan şarkı sozu o ses Turkiye

Gucun var mı sevgilim
Derin sularda inci tanesi aramaya
Cesaretin kaldıysa
Hala benle aşktan konuşmaya
Soyle canım sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi
Yorgun gibi bir halin var
Duyguların karışık olabilir mi

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak

Sanki bugun son gunmuş gibi
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne cıkarsa yoluma
Selam verip yurumek istiyorum ben

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak

Similar threads

Melis Kar 15 ocakta soylediği şarkı Sil baştan O Ses Turkiye Melis Kar 15 Ocak O ses Turkiye Melis Kar Sil baştan şarkı sozu Gucun var mi sevgilim, Derin sularda inci tanesi aramaya? Cesaretin kaldiysa Hala benle asktan konusmaya Soyle canim sevgilim Hayat bize oyun oynuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Oses Türkiye Melis Kar Sil Baştan Şarkısı Sözleri oses türkiye melis kar sil bitmiş oses türkiye melis kar 15 ocak melis kar sil bitmiş Ekranların alaka ve heycanla izlenen yarışması Oses Türkiye finalistlerinden Melis Kar'ın söylediği Sil Bitmiş adlı parçanın sözlerini sizlerle paylaşmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Sil bitmiş başlamak gerek bazen 1549076175 1549076175 silbastanbaslamakgerekbazen5c5506d49e84dsilbastanbaslamakgerekbazen5c5506d49e84d http:img233imageshackusimg2336303derintv1 Gücün var mı sevgilim, Derin sularda inci tanesi aramaya? 1549076175 1549076175...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Em B7 Gucun var mi sevgilim, Am Em Derin sularda inci tanesi aramaya Em B7 Cesaretin kaldiysa Am Em Hala benle asktan konusmaya Em B7 Soyle canim sevgilim Am Em Hayat bize oyun oynuyor olabilirmi Em B7 Yorgun gibi bir halin var Am Em Duygularin Karisik olabilirmi Em B7 Sil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Sil Her Tarafta Şebnem Ferah akor sil her yerde notaları şebnem ferah akor sil her yerde başlatmak gerek ara sıra akor tab Sil Tekrar Şebnem Ferah Em B7 Gucun var mi sevgilim, Am Em Derin sularda inci her birine aramaya Em B7 Cesaretin kaldiysa Am Em Hala benle asktan konusmaya Em B7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,465Konular
981,157Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt