Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Melis Kar Sil Baştan şarkısı O Ses Turkiye 15 Ocak

Melis Kar Sil Baştan şarkısı O Ses Turkiye 15 Ocak
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Melis Kar 15 ocakta soylediği şarkı Sil baştan
O Ses Turkiye Melis Kar 15 Ocak

O ses Turkiye Melis Kar Sil baştan şarkı sozu

Gucun var mi sevgilim,
Derin sularda inci tanesi aramaya?
Cesaretin kaldiysa
Hala benle asktan konusmaya
Soyle canim sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi?
Yorgun gibi bir halin var
Duygularin karisik olabilir mi?
Sil bastan baslamak gerek bazen
Hayati sifirlamak
Sil bastan sevmek gerek bazen
Herseyi unutmak
Sanki bugun son gunmus gibi
Dolu dolu yasamak istiyorum ben
Her ne cikarsa yoluma
Selam verip yurumek istiyorum ben
Sil bastan baslamak gerek bazen
Hayati sifirlamak
Sil bastan sevmek gerek bazen
Herseyi unutmak

Similar threads

O Ses Turkiye Van Ozel Melis Kar'ın soylediği şarkı Melis Kar Sil Baştan şarkı sozu o ses Turkiye Gucun var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Soyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi bir halin var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Oses Türkiye Melis Kar Sil Baştan Şarkısı Sözleri oses türkiye melis kar sil bitmiş oses türkiye melis kar 15 ocak melis kar sil bitmiş Ekranların alaka ve heycanla izlenen yarışması Oses Türkiye finalistlerinden Melis Kar'ın söylediği Sil Bitmiş adlı parçanın sözlerini sizlerle paylaşmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Em B7 Gucun var mi sevgilim, Am Em Derin sularda inci tanesi aramaya Em B7 Cesaretin kaldiysa Am Em Hala benle asktan konusmaya Em B7 Soyle canim sevgilim Am Em Hayat bize oyun oynuyor olabilirmi Em B7 Yorgun gibi bir halin var Am Em Duygularin Karisik olabilirmi Em B7 Sil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Em B7 Gucun var mi sevgilim, Am Em Derin sularda inci parça başına aramaya Em B7 Cesaretin kaldiysa Am Em Hala benle asktan konusmaya Em B7 Soyle canim sevgilim Am Em Yaşam bize oyun oynuyor olabilirmi Em B7 Yorgun gibi bir halin var Am Em Duygularin Karisik olabilirmi Em B7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Sil Her Tarafta Şebnem Ferah akor sil her yerde notaları şebnem ferah akor sil her yerde başlatmak gerek ara sıra akor tab Sil Tekrar Şebnem Ferah Em B7 Gucun var mi sevgilim, Am Em Derin sularda inci her birine aramaya Em B7 Cesaretin kaldiysa Am Em Hala benle asktan konusmaya Em B7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt