Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melisa Aslı Pamuk ile röportaj

Melisa Aslı Pamuk ile röportaj
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Melisa Aslı Pamuk ile mülâkat melisa aslı pamuk melisa aslı pamuk mülâkat diyeti sözen Melisa Aslı Pamuk, söyleşi röportaj, yarışmaya nasıl katıldı, alımlılık kraliçesi, kraliçe olmadan önce, demet akalın, haberleri vce dahası burada arkadaşlar 1548663374 1548663374 melisaaslipamukileroportaj5c4eba5461c16melisaaslipamukileroportaj5c4eba5461c16 melisaaslipamukileroportaj5c4eba5461c16 Özgürlük Kelebek sayfasına hoş bir mülâkat veren yeni çekicilik raliçemiz Melisa Aslı Pamuk hakkında merak ettiklertiniz burada Melek'ler Görüşme: Gülbahar KARAKUŞ Fotoğraflar: Sinan ÖZBALKAN Mekân: Mia Mensa Miss Turkey 2011’e başvurduğunda fazla kiloları sebebiyle çok artı talih tanınmayan Melisa Aslı Pamuk, doyumsuzluk yaptı ve iki ayda zayıfladı Türkiye’nin yeni kraliçesi seçilen 20 yaşındaki güzel, acilen esas büyük finale hazırlanıyor Pamuk, eylül ayında Brezilya’da düzenlenecek Miss Universe’te (Cihan Çekicilik Yarışması) Türkiye’yi temsil edecek Mankenlik yapmaya nasıl başladınız? Azra Akın’dan ilham aldığınız içten mu? Azra Akın, Türkiye ve dünya güzeli seçildikten sonradan, mankenlik gerçekleştirmek istediğime karar verdim “Ben de bir Türk kızı olarak, Azra Akın’ın başardıklarını yapabilirim diye düşündüm ve fotoğraflarımı bir ajansa gönderdim Kaç yaşındaydınız o zaman? 14 Hollanda’da kısa filmlerde ve filmlerinde de rol alıyordum Çok hoşuma gidiyordu bunları yerine getirmek Bir taraftan da okula devam ediyordum Sonradan etrafımdakiler “Türk kızısın, çok güzelsin Neden şansını Türkiye’de denemiyorsun? Orada şansın daha açık olur demeye başladı Siz de böylece Hollanda’dan Türkiye’ye gelmeye karar verdiniz İstanbul’a gidip geliyordum zaten İstanbul’u ve Türkiye’yi çok seviyorum Üniversitede Psikoloji okumaya başlamıştım Okulu dondurdum ve İstanbul’a gelip şansımı burada denemeye karar verdim Bu kararda aldığınız bir meslek teklifinin mi etkisi oldu, yoksa aniden “Ben gidiyorum mu dediniz? Hayır, bir iş teklifi almamıştım Zaten birincil amacım buradaki insanları tanımaktı Nasıl çalıştıklarını merak ediyordum, çünkü Hollanda ve Türkiye çok öbür Hollanda’da daha açık konuşabiliyorsun, daha rahatsın HOLLANDA’DA DAHA BAKIMLI GİYİNEBİLİYORSUNUZ Hollanda hangi açıdan daha kuytu? Burada bir sorun mu yaşadınız? Hayır, burada bir sorun yaşamadım lakin Hollanda’da daha sicacik giyinebiliyorsunuz örneğin, burada dikkatli olmanız gerekiyor Burada birileriyle konuşurken fazla arkadaş canlısı olmamak gerektiğini, karşısında tarafın farklı düşüncelere kapılabildiğini gördüm Hollanda’da böyle bir şey değil Orada herkesle dostluk kurabiliyorsun, daha arkadaşça olabiliyorsun Ne dek oldu İstanbul’a geleli? id Dokuz ay başlangıçta ’da Best Model of Turkey yarışmasına katıldım Oradaki model arkadaşlarım doğruca modacılarla tanıştım Etrafımda “Miss Turkey’e katılsana diyenler çoğaldı Benim de aklımda vardı ama kendimi hazır hissetmiyordum Sonra Uğurkan Erez’le çalışmaya başladım ve onun ekibindeki kişilerden de böyle şeyler duyunca, şansımı denemeye karar verdim Bu kararınıza ailenizin tepkisi nasıl oldu? Ailem önce çok korktu “Genç bir kız İstanbul’da kimsesiz ne yapacak? diye düşündüler Ama sonra kararım onları da sevindirdi Buradaki akrabalarım zaten oyunculuk ve mankenlik yerine getirmek istediğimi biliyordu, bu konuda bana daima yardım oldular Babam da (Kadir Pamuk) geçmişte oyunculuk yaptı, ayrıca halam da (İnci Pamuk) oyuncu Onlar bana kesintisiz “İstediğin işi, sürükleyici bir şekilde yap diyordu Desteklerini hiçbir süre esirgemediler, derhal de günde minimum 10 defa telefonda konuşuyoruz AKBAĞ’IN AZARLAMASI BENİ MOTİVE ETTİ Kamp sürecinde dokuz kilo verdiğiniz yazıldı, dürüst mu bu? Dokuz kilo yok böylece da kilolu değildim (Gülüyor) Üç haftada dörtbeş kilo verdim Jüri bana sıkça “Kilo vermen gerekiyor diyordu Son sekiz kız varken, Demet Akbağ azıcık kızdı, “Kaç haftadır buradasın, kilo veremiyorsun Ne yapacağız seninle? diye O zaman çok moralim bozuldu lakin bu şart beni motive de etti Neler yaptınız kilo devretmek için? Demet Akbağ’ın o konuşmasından hemen sonraki gün spora başladım Normalde yediklerimin yarısının yarısını yedim, günde üç litre su içmeye başladım Evde diğer kızlarla “Koşu bandına ben bineceğim diye kavga ediyorduk resmi olarak (Gülüyor) Diyetisyeniniz değil muydu? Vardı, eve de perhiz yemekleri geliyordu lakin ben yemiyordum, çünkü tatlarını sevmemiştim Ben yemek yemeyi seven bir insanım Ailem Hataylı, bizim oranın yemeklerini bilirsiniz İşin kötüsü, yediğim süre kilo alıyorum ama artık aralıksız uyarı edeceğim İKİNCİ YA DA ÜÇÜNCÜ OLURUM DİYE DÜŞÜNDÜM Kamp süreci nasıldı? Diğer kızlarla aranızdaki rekabet ne durumdaydı? Kamp her tarafında 15 kız bir evde kaldık Her hafta bir birey eleniyordu Yarışmadan önce kızlarla o kadar iyi geçinemezdim, erkek arkadaşlarımla erkek gibi takılırdım Ona rağmen kamp süreci benim için kuytu geçti Rekabet tabii ki vardı, neticede herkes birinci olmak için katılmıştı o yarışmaya Rivayet da oluyordu Tüm bunların dışarıya, ailemden uzakta kalmak ve kilo belirlemek beni zorladı Hiç “Ben çok hoş bir kızım, kesin birinci olacağım dediniz mi? Değil, pek anlarım olmadı Başlarda kendime güveniyordum lakin sonra birincilikten vazgeçip “İnşallah derece alırım demeye başladım Çünkü cümbür cemaat fazla güzel geliyordu bana Son haftalarda ise kendime “Sen ne diyorsun? Birinci edinmek için bu yarışmaya katıldın! dedim ve biraz daha sıkı çalışmaya başladım gerçi ikinci ya da üçüncü olurum diye düşünüyordum Son üçe kaldığımda, Ecehan’ın birinci olacağını düşündüm Sahnedeki o anlar insana çok uzun geliyor İsmimi duyduğumda bir ilginç oldum, ağladım, güldüm Kraliçe seçildikten sonra neler hissettiniz? Ilk üç gün kendime gelemedim Dışarı çıktığımda millet beni tanımaya başladı Yere bakarak yürüyordum fakat artık alıştım MISS UNIVERSE İÇİN ADALE YAPMAM LAZIM Bundan sonraki planlarınız neler? Miss Universe’e katılacağım İnşallah o yarışmadan hoş bir sonuçla dönerim Daha Sonra oyunculuk dersleri almaya başlayacağım ve mankenlik yapmaya devam edeceğim Miss Universe’de dereceye gireceğinizi düşünüyor musunuz? İki ayda yoğun bir tempoda çalışıp kendimi hazırlarsam olabilir O yarışmaya 110 ülke katılıyor ve kızlar garip güzel fakat ben de Türkiye için güzel bir derece almak istiyorum Son altıda olsam bile güzel olur Bunu için spor yapıp diyetime devam edeceğim Daha da kilo vereceksiniz yani Üçdört kilo daha verirsem güzel olabilir bir de oradaki kızlar fazla kuvvetli, benim de azıcık adale yapmam lüzumlu İSTANBUL’DA YAŞAM VAR! Oyunculuk dersi alacağınızı söylediniz, sizce yeteneğiniz var mı? Bu alanda başarılı olabilir misiniz? Kendime oyunculuk konusunda inanıyorum Eğitimini aldıktan daha sonra niçin olmasın? İleride kendinizi nerede hayal ediyorsunuz? bir manken ve oyuncu olduğumu hayal ediyorum ilk kez kariyer yapacağım fakat 10 yıl sonradan da evlenip çocuk sahibi olmuş bir bayan olmayı istiyorum Psikoloji bölümünde okurken, okulu dondurduğunuzu söylediniz Üniversite eğitiminize devam edecek misiniz? Önceleri Hollanda’ya dönüp okuluma devam ederim diye düşünüyordum fakat daha sonra Türkiye’de kalmaya karar verdim Dokuz aydır İstanbul’dayım, buradaki yaşam fazla değişik Hollanda’da saat 2000’den sonra yaşam duruyor Burada ise 24 saat hayat var Bu fazla hoşuma gidiyor Okula burada sürdürmek istiyorum Psikoloji bölümüne devam etmeyeceğim fakat SEVGİLİM YOK, ARKADAŞIM Beğendiğiniz mankenler var mı? Tuğçe Kazaz ve Çağla Şıkel’i beğeniyorum Yüksel Ak da zamanında çok iyiydi Manken sevgiliniz olduğu söyleniyor, dürüst mu? Hayır, erkek arkadaşım yok Aynı ajansa belirtilen olduğum bir arkadaşım var, o da bana her konuda yardım oluyor lakin sevgilim yok, arkadaşım Erkek arkadaşım olsaydı, çok zorlanırdım şu dönemde Ben ilk olarak kariyerimi düşünüyorum TÜRKAN ŞORAY’A BENZETİYORLAR Sizi Türkan Şoray’a benzetiyorlar Ben benzetmiyorum ama çok benzeten var Bu da beni çok mutlu ediyor, çünkü Türkan Şoray’ı fazla severim Yarışma için bir şekilde hırslanıp kilo verdiniz Hırslı bir kişiliğiniz mi var? Çok hırslıyım İstediğim şeyi mutlaka elde etmeliyim  

858,466Konular
981,162Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt