Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melisa Döngel: Neslihan Atagül'ü örnek alıyorum

Melisa Döngel: Neslihan Atagül'ü örnek alıyorum
0
39

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
melisa_dongel_neslihan_atagulu_ornek_aliyorum_1638090131_9782.jpg

Aşk Mantık İntikam dizisinin Çağla'sı Melisa Döngel, kariyer planlamasını anlattı. Emin adımlarla ilerlemek istediğini ifade eden oyuncu, Neslihan Atagül'ü örnek aldığını ifade etti.

İlk olarak 'Bizim Hikaye' dizisinin ikinci sezonunda yer alarak tanınmaya başlayan Melisa Döngel, daha sona 'Sen Çal Kapımı' dizisinde yer alarak hayran kitlesini büyüttü. Şimdilerde 'Aşk Mantık İntikam' dizisinde Çağla karakterini oynayan Döngel, kariyer planlaması hakkında merak edilenleri anlattı.

iCV5c_1638090074_3154.jpg

Çok acele etmediğini, ince eleyip sık dokuduğunu belirten Döngel, şunları ifade etti:

“Kendime Neslihan Atagül’ü örnek alıyorum. Küçüklüğümden beri yaptığı her şeyi severek takip ediyorum. Şahane bir oyuncu.”

Instagram'da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan Melisa Döngel, yalnızca oyunculuğuyla değil, güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken bir isim.

Similar threads

Aşk Mantık İntikam dizisinin Çağla'sı Melisa Döngel, meslek planlamasını anlattı. Emin adımlarla ilerlemek istediğini tabir eden oyuncu, Neslihan Atagül'ü örnek aldığını tabir etti. Birinci olarak 'Bizim Hikaye' dizisinin ikinci döneminde yer alarak tanınmaya başlayan Melisa Döngel, daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Yaz dizileri başta olmak üzere sürekli ekranlarda görmeye alıştığımız güzel oyuncu Melisa Döngel'de estetikli kervanına katıldı. Ünlü oyuncu dudağına yaptırdığı dolguyla dalga konusu olurken "Seda Sayan olma yolunda..." olarak takipçileri tarafından tiye alındı. Son olarak "Aşk Mantık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
'Kusursuz Kiracı'nın oyuncusu Melisa Döngel, geçtiğimiz günlerde sokak ortasında kavga edip ortalığı ayağa kaldırmıştı. Döngel konu hakkında henüz bir açıklama yapmazken, kavga anına ait görüntüler ortaya çıktı. Ünlü oyuncu kavga ettiği kişinin saçını yoluyor. Geçtiğimiz sezon final...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
18 Eylül 1999 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açan Melisa Döngel, , Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde eğitim aldı. 2016 yılında birinci sefer ekran karşısına çıkan ve Hangimiz Sevmedik dizisinde yer alan Döngel, asıl çıkışını Bizim Öykü sayesinde yakaladı. Burada hoşluğu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Son olarak Aşk Mantık İntikam' dizisinde Çağla karakterine hayat veren Melisa Döngel saçlarının rengini sarı yapınca takipçilerinden ve  hayranlarından büyük tepki görmüştü.  İmaj değişikliği takipçileri tarafından beğenilmeyen Melisa Döngel kısa şortuyla kar  poz verdi. Melisa Döngel'in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt