Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melo Kaleye Gecerse...

Melo Kaleye Gecerse...
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dun akşam oynanan Sanica Boru Elazığspor Galatasaray macında kalecinin kırmızı kart gorerek oyundan atılması uzerine deneyimli oyuncu Felipe Melo kaleye gecti ve bununla da kalmayarak macın kaderini değiştirecek penaltı kurtardı

Herkesin aklında aynı soru vardı? Melo kaleye nasıl gecti? Boylesine zor bir kararı nasıl verdi Unlu oyuncu konuyla ilgiyi acıklamasını yaptı ve şunları soyledi:

O an Allah'ın verdiği bir gucle kaleye gecmek istedim ve penaltıyı kurtardım Koşan, isteyen, pozisyonlara giren ve macı hak eden bir Galatasaray vardı O kurtarışı yaptıktan sonra kendime guvenim yerine geldi Guzel bir galibiyet aldıkdiyen başarılı oyuncu; Santander'de oynarken, Barcelona macında kaleye gecmiştim penaltıda Ronaldinho atmıştı orada Bu tecrubemi pekiştirmiş oldumdiyerek kendine guvenini bir kez daha ortaya koydu

imagesmelokaleyegecerse5b040d8a7492d

858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt