Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melo-Riera kavgasına suç duyurusu

Melo-Riera kavgasına suç duyurusu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Fenerbahçelilerden MeloRiera kavgasına kabahat duyurusu

FBahçeli Avukatlar Derneği Üyesi Av Murat Gökhan Orçun, “GSaraylı futbolcu Felipe Melo ’nun, ekip arkadaşı Albert Riera ’ya yaptıkları suçtur Bunun adı bilerek adam yaralamadır ve adam öldürmeye girişim ile benzer değerdir diyerek Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı ’na kabahat duyurusunda bulundu

FBahçeli Avukatlar Derneği Üyesi Murat Gökhan Orçun, söz konusu olayın bir millet suçu olduğunu, GSaray Kulübü ’nün de raporları saklayarak suç işlediğini belirterek, savcılığa kabahat duyurusunda bulundu Orçun, bu başvurusunu şu sözlerle anlattı:

“Ben FBahçe Avukatlar Derneği Üyesiyim Ama uygulama derneğim adına değil, şahsım adına yapılmıştır Hukukun rengi olmaz Felipe Melo ile Albert Riera arasındaki tartışma suçtur Bunun adı ‘mahsus adam yaralamadır ve adam öldürmeye teşebbüs ile benzeşen değerdir Türk Cinayet Kanunu ’nun 861 maddesine göre bu suçun cezası 1 3 yıldır Albert Riera ’nın şikayette bulunmasına gerek yok Çünkü bu halk suçudur ‘Riera şikayette bulunmadı ’ diye bir gerekçe asla olamaz dedi

Avukat Murat Gökhan Orçun, Felipe Melo ’nun eylemi nedeniyle TFF ’ye de yaptırım uygulaması için başvuru formu da bulundu

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst konu ile ilgili hiçbir bilgilerinin olmadığını, kendilerine de data gelmediğini söyledi Doğru, “Oyuncular arasındaki bir kavganın savcılığa intikal etmesine fazla şaşırdım Bir can sıkıntısı olacağını sanmıyorum dedi

BİR GÖRÜŞ

Av Metin Meşhur: Konu ile ilgili görüşüne başvurduğumuz Spor Hukukçusu Av Metin Ünlü, “ Bu olaydan hiçbir şey çıkmaz Tersine marka değeri zedelenmesinden dolayı GSaray Kulübü Av Murat Gökhan Orçun ’a dava açabilir dedi

*

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt