Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melodika Notaları Oğretmenim Canım Benim

0
209

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Oğretmenim Canım Benim Melodika Notaları

fa sol fa mi fa mi fa re mi re mi do
fa sol fa mi fa mi fa re mi re mi do
do re do si la
fa sol fa mi re do mi
re mi re do si
mi fa re do si do la

alıntı

Similar threads

Kolay Muzik Notaları Melodika Benim Annem Guzel Annem Melodika Notaları Flut Notaları doremimimifamire remifalasolfamisolfare remifalasoldo(ince)lla solmisolfami Kucuk Kurbağa Kucuk Kubağa Melodika Notaları ve Flut sol mi mi mi sol mi mi mi sol la sol mi fa re fa re re fa re re re fa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Canakkale turkusunun melodika notaları melodika notaları canakkale turkusu Canakkale turkusunun notaları melodika do re re re do si do la sol la la si do la la sol sol la la la la sol sol la sol fa mi fa mi fa sol la sol fa mi re do mi fa sol la fa mi re mi re
Cevaplar
0
Görüntüleme
365
Canakkale Turkusunun Notaları Melodika Melodika Canakkale Turkusunun Notaları Canakkale turkusunun melodika notaları do re re re do si do la sol la la si do la la sol sol la la la la sol sol la sol fa mi fa mi fa sol la sol fa mi re do mi fa sol la fa mi re mi re
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İstiklal Marşı Melodika Notaları İstiklal Marşının Melodika Notaları İstiklal Marşı Melodika Notaların Yazılışı ve Okunuşu Muzik Sİ Mİ FA SOL RE FA Mİ Mİ LA Sİ DO Sİ SOL Sİ LA Sİ LA Sİ FA FA LA SOL RE Mİ FA SOL LA Sİ DO RE Mİ RE RE DO RE Sİ LA SOL Sİ LA Sİ FA Sİ Sİ LA SOL FA SOL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Melodika ile calınacak şarkıların notaları Melodika notası ornekleri Ceşitli melodika notaları doğum gunu şarkısı do do re do fa mi do do re do sol fa do do gerisi ince do la fa fa mi re do do si sol la sol kucuk oduncular ( baltalar elimizde ) : sol sol mi mi sol sol mi fa fa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt