Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melodika Notaları Samanyolu

Melodika Notaları Samanyolu
0
223

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
samanyolu şarkısının notaları melodika flut ve sozleri

notalar

do re do si do si do la si la si sol (2x)
(sen kalbimin mehtabisin guneşisin)
(sen ruhumun vazgecilmez bir eşisin)

sol la sol fa mi do re do si sol la si
(bir şarkisin sen omur boyu surecek)

la si la sol fa si do la sol fa sol mi
(dudaklarimdan yillarca duşmeyecek)

sozler

sen kalbimin mehtabısın guneşisin
sen ruhumun vazgecilmez bir eşisin
bir şarkisin sen omur boyu surecek
dudaklarimdan yillarca duşmeyecek

ruhum senin kalbim senin omrum senin
yıllar gecse olmeyecek bende sevgin
dudaklarımdan yıllarca duşmeyecek

uzaklara kaciversek seninle biz
bir gun elbet goze gelir bu sevgimiz
dudaklarimdan yillarca duşmeyecek

Similar threads

Şarkı Sozleri Ve Flut Notaları Flut Notaları, Sozleri Uzun İnce Bir Yoldayım Notaları Şarkısı Sozleri Flut Aşık Veysel Şatıroğlu Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gunduz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gunduz Gece Dunyaya Geldiğim Anda Yurudum Aynı Zamanda İki Kapılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Samanyolu Şarkısının Notaları Bir şarkısın sen melodika notaları bir şarkısın sen (samanyolu ) notaları gitar bir şarkısın sen (samanyolu ) notaları flut Bir şarkısın sen doredosidosidolasilasisolsollasidoredosidolasilasisol sollasolfamidoredosidosidolasilasisol Bir Şarkısını Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Berkant Samanyolu Şarkısının Sozleri Berkant Samanyolu Şarkı Sozleri Sen kalbimin mehtabısın guneşisin Sen ruhumun vazgecilmez bir eşisin Bir şarkısın sen omur boyu surecek Dudaklarımdan yıllarca duşmeyecek Ruhum senin kalbim senin omrum senin Yıllar gecse olmeyecek bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Bir Şarkısın Sen Flut Notaları Bir Şarkısın Sen Notaları sollasolfamisidolasolfasolla bir şarkısın sen omur boyu surecek sollasolfamisidolasolfasolmi dudaklarımdan yıllarca duşmeyecek sidolasollasollafasolfasolmi sen kalbimin mehtabısın guneşisin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Bir şarkısın sen noları sollasolfamisidolasolfasolla bir şarkısın sen omur boyu surecek sollasolfamisidolasolfasolmi dudaklarımdan yıllarca duşmeyecek sidolasollasollafasolfasolmi sen kalbimin mehtabısın guneşisin sidolasollasollafasolfasolmi sen ruhumun vazgecilmez bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,497Konular
982,556Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt