Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meltem Miraloğlu'nun, ABD'li Eşine İmzalattığı Milyon Dolarlık Vasiyet Karşılığında Barıştığı Söyleniyor

Meltem Miraloğlu'nun, ABD'li Eşine İmzalattığı Milyon Dolarlık Vasiyet Karşılığında Barıştığı Söyleniyor
0
65

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-fc888ed8dd2dd2388337b8215c2381bfda4c7e92.jpg

Son model otomobiller, içi para dolu banka hesapları, yatlar, meskenler, yerler... Patrick ölünce hepsi Meltem Miraloğlu'na kalacakmış!

Hiç kuşkusuz Meltem Miraloğlu, 80+ Amerikalı Patrick isimli bireyle evlilik yaparak geçtiğimiz yıllara damgasını vurdu!

O gün bugündür bunun muhabbeti de asla bitmedi!

Her 2-3 ayda bir hakkında yeni yeni argümanlar atıldı ortaya.

Lakin biz son olarak Patrick'ten ayrıldığını ve onun psikoloğu ile birlikte olduğunu duymuştuk. En son burada bıraktık kendisini!

Size burada da bahsetmiştik:

Artık de öbür bir söylentiyle daha karşınızdayız... Söylenenlere nazaran Meltem Miraloğlu, Patrick'e vasiyet yazdırmış!

İşte Onur Akay'ın söyledikleri:

Evvel baba dediği 80 yaşındaki Patrick’le karı koca ilgisi yaşayıp yaşamadığını sorduğumda Meltem Miraloğlu, “Kabul ettim ben. Adam karısı olarak aldı beni. Dudağımdan öpüyor ben müsaade veriyorum yani. Adam bayağı benimle birlikte olmak falan istiyor yani.” sözlerini kullanıyordu.

Karı koca ortasındaki geçimsizlik tam bu noktada başlıyordu. Patrick, bir türlü Green Card için müracaat yapmayınca, Meltem de meskende daima arbede çıkarıyordu. Ayrıyeten Meltem daima Hollywood’a gitmek istediğini söylüyor ve Amerika’da star olacağım.” diyordu. Natürel bu istekler Patrick’i sıkıntıdan çıkarıyordu.

En sonunda Patrick çok sonlanınca, boşanmak istemişti ve eyalette boşandıkları bile konuşulmuştu ki Patrick’in tekrar son anda vazgeçtiğini ve boşandım diyerek etrafına palavra söylediğini öğrendik. Patrick, geçen bu iki yılda çok sefer Meltem Miraloğlu’nu konuttan kovdu ve Meltem bir sırt çantası ile yollarda perişan halde görüldü.

"En son kovduğunda ise Meltem, 62 yaşındaki kendi psikoloğu Amerikalı John’un yanına kaçmış ve kocasının da yakın arkadaşı olan psikoloğu ile bir alaka yaşadığını da yeniden eyaletteki Türklere kendi ağzı ile itiraf etmişti."

Psikolog onu bir ailenin yanına çocuk bakıcısı olarak yerleştirmişti lakin Meltem sigara kullandığı için işinden de olmuştu.

Psikolog ayrıyeten Meltem’i Hollywood yapımcılarına yakın olan bir fotomodellik ajansına bile kayıt ettirmişti. Bu ortada Meltem ABD’de yaşayan Türklere, “Benden soyunmamı istesinler işim için soyunurum.” bile demişti.

"Artık 82 yaşına gelen, kalbinden büyük rahatsızlığı olan ve Meltem’le son bir bahar daha yaşayan Patrick Grady, Meltem Miraloğlu’nu seviyordu ve bir daha da Meltem üzere genç bir kız bulamayacağını da ismi üzere biliyordu."

Meltem ne yapsa tekrar onu meskene kabul eden Patrick, Meltem’in tekrar konuta dönmesi için ona bu sefer kırmızı renkte son model bir otomobil aldı. Yalnızca otomobil ile dönmeyen Meltem, 82 yaşındaki ABD’li kocasına vasiyet yazdırdı. Patrick, öldükten sonra tüm mal varlığını Meltem Miraloğlu’na bıraktı. 

Kimin evvel öleceğini Allah bilir ancak Patrick’in vefatından sonra Meltem Miraloğlu’na oturdukları lüks villa, bedeli çok yüksek olan iki başka konut, yeniden kıymeti çok yüksek olan iki farklı spor otomobil, otobüs büyüklüğünde bir lüks karavan, lüks bir yat, bankada yüklü ölçüde para kalacak. Ayrıyeten Patrick çiftçi bir aileden geldiği için, Meltem’e kalacaklar listesinde sayısı net olarak bilinmeyen ancak pahası çok yüksek olduğu söylenen emlak da var.

Biz yeniden şok, biz tekrar iptal...

Siz ne diyorsunuz bu söylenenlere?