memati acele helikopter gerekli memati ivedi helikopter lazım artist, nereden bulayım ben hemencecik? işin bu memati hazır abi memati dışarı çıkar bir dk sonradan gelir ne oldu memati? usta alex ile konuştum haberler iyi, helikopter yolda bitmiş memati acele helikopter lazim abi acil kolu kafanın eksik üstünde olacak, onu çevir benim iki kolum var biri sağ omuzumda biri solda memati sanatkâr sende ne yaptın bizi ya kırmızı bir kol olacak yukarı bakarsan bitmiş bitmiş, da üstünde yersiz kullanlar cezalandırılır, diyor olsun abi sonunu düşünen kahraman olamaz ustandan aldıgını ustana satma lan lanlı lunlu söylev lan, usta dedik, abi dedik olmuyor ama böyle memati çevirdim ama helikopter hala değil bekle gelir abi, ben seni ararım memati ivedi helikopter lazim! sharon stone'u öptün diye al pacino mu oldun basimiza ne dedin sen? iki dakkalik yol, yürüyüver dedim, helikopteri sordum tamirde, motor kayisi kopmus, parca bekliyor memati ivedi helikopter lazim cakir abi o degil de bir ilhan irem vardi ne oldu ona memati sacmaliyorsun muntazaman yıl 2030 memati ivedi helikopter gerekli! olm polat tamamen bunadın ha, dizi biteli 25 sene oldu lan! memati helikopter dedim, sokakta altıma işemişim farketmeden şu anda eve gitmem gerekli, baba kusura bakma, keza helikopter mi kaldı ışınlat kendini paraya kıy da bbbunyamingur is offline Özel Baskı Yaparak Cevapla
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.