Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Memati Kurtlar Vadisinden Neden Ayrıldı?

Memati Kurtlar Vadisinden Neden Ayrıldı?
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Memati Kurtlar Vadisinden ayrılıyor mu?

Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonunda Memati karakterini canlandıran Gurkan Uygun yer almayacak Gurkan Uygun dizinin yapım şirketi Pana Film'e Artık başka işler yapmak istiyorum Yeni sezonda olmak istemiyorumdedi Şirket yoneticileri de Uygun'un kararına saygı gosterdi

imagesmematikurtlarvadisindennedenayrildi5aefba2e5c2ea

Similar threads

Memati Kurtlar Vadisinden ayrılıyor mu? Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonunda Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun yer almayacak Gürkan Yerinde dizinin üretim şirketi Pana Film'e Bundan Böyle diğer işler yerine getirmek istiyorum Yeni sezonda almak istemiyorumdedi Şirket yöneticileri de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Gurkan Uygun Muhteşem Yuzyıl Dizisinden Neden Ayrıldı? ATV Ekranlarından yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisinden tanıdığımız Memati karakteri ile kendini izleyicilere tanıtan Gurkan Uygun Muhteşem Yuzyıl Dizisinde Mimar Sinan'ı canlandırıyorduMuhteşem Yuzyıl dizisine konuk oyuncu olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Kurtlar Vadisinde Büyük Şartların Değişmesi kurtlar vadisi, yeni sezon, başka bir kanalda, ömer baba, ayrıldı, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548660823 1548660823 kurtlarvadisindebuyukdegisiklikler5c4eb05c644aakurtlarvadisindebuyukdegisiklikler5c4eb05c644aa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt