Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Memati'nin yeni rolü

Memati'nin yeni rolü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Memati (Gürkan Yerinde) yeni rolü

Memati Çanakkale Yolun Sonu adlı filmde Türk ordusunun Çanakkale Cephesindeki en manâlı askeri Sniper belirgin nişancı Onbaşı Muhsin karakterini canlandıracak

Memati karakteri, 10 yıldan bu yana ekranlarda olan Kurtlar Vadisinin fenomen isimlerinden biri idi Memati karakterini oynayan Gürkan Yerinde, Çanakkale Yolun Sonu filminde karşımıza asker karakteriyle çıkacak

Memati Genelkurmay Başkanlığının askeri danışmalığında çekilen filmdeki rolü için özel askeri eğitim aldıGürkan Uygun Ankara Mamakta bulunan belirgin nişancı eğitim merkezi AKNEPte eğitim aldı Gürkan Yerinde Önce mekanik nişancılık, amaç tarifi, uzaklık tahmini, saklama, kamuflaj, atış sırasında rüzgar düzeltmesi konularında teorik eğitim bölge Yerinde, daha sonra 1500 metre mesafeden 40x40lık fayans hedefi başarıyla vurarak bariz nişancı unvanını kazandı

*

858,481Konular
981,444Mesajlar
29,608Kullanıcılar
diyar123Son üye
Üst Alt