Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Memleketim Notaları

Memleketim Notaları
0
187

Similar threads

Candan Ercetin – L’aveugle (Memleketim) Şarkı Sozu L’aveugle (Memleketim) Şarkı Sozu L’aveugle (Memleketim) Şarkı Sozu Candan Ercetin 2019 Havasına suyuna taşına toprağına Bin can feda bir tek dostuma Her koşesi cennetim ezilir yanar icim Bir başkadır benim memleketim Anadolu bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
ayten alpman memleketim sozleri Havasina suyuna tasina topragina Bin can feda bir tek dostuma Her kosesi cennetim ezilir yanar icim Bir baskadir benim memleketim Lay Lay Anadolum bir yanda yigit yasar koynunda Asiklar destan yazar daglarda Kuzusuna kurduna Yunus'una Emrah'a Butun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Iftihar AkınMemleket isterim memleketim şarkısının notaları memleket isterim notaları memleket isterim akor nota memleketim şarkısı İnsanın memleketi için söylenebilecek şahane sözler Memleket isterim, Gokmavi, dal yesil, tarla sari olsun, Kuslarin, ciceklerin diyari olsun Memleket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
imagesbirbaskadirbenimmemleketimsarkisinota5adaaf8bba84d Em B7 Havasina suyuna tasina topragina Em G Bin can feda bir tek dostuma Em Am B7 Em Her kosesi cennetim ezilir yanar icim Em B7 EmB7Em Bir baskadir benim memleketim Lay Lay(EmB7AmEmAmB7EmB7Em) Em B7 Anadolum bir yanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Bak Postacı Geliyor Flut Notası, Bak Postacı Geliyor Şarkısının Notaları, Postacı Geliyor Flut Notaları Bak Postacı Geliyor Flut Notaları solfasollasolfamirefamire solfasollasolfamirefamiredore
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt