Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Memura zam haberleri son gelişmeler - Memurlara müjde

Memura zam haberleri son gelişmeler - Memurlara müjde
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Memura zam haberleri son gelişmeler Memurlara müjde Yaklaşık 2 milyon memur ve 18 milyon memur emeklisinin ilgiyle izlediği toplu kontrat görüşmeleri devam ederken müzakerelerden birincil gelen haberler memurları sevindirecek Geçen Günkü görüşmelerde daha aşağı hizmet kollarının bütün istekleri konuşulurken, çoğu alanda da müjdeli haberler çıktı İşte gündeme alınan konular: Eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfındaki personelin ilave ödeme oranlarının 50 puan (314 TL) artırılması Üniversite öğretim elemanlarının ek ödeme oranlarının 310 TL artırılması Öğretim elemanlarının üniversite ödeneğinin 410 TL artırılması Öğretmenlere her yıl başında bahşedilen hazırlık ödeneğinin artırılması Yüksek lisans ve doktoralı öğretmene ek ders ücreti ödenmesi Atalamalarda yaş şartının kaldırılması Askerliğini yerine koyma subay olarak yapan öğretmenlerin OYAK kesintilerinin iadesi 2005'ten sonradan atama yapanlara 1 derece verilmesi Araştırma görevlilerinin birinci dereceye yükseltilmesi İlksan üyeliğinin zorunluluktan çıkartılması Yükseköğretim kurumlarındaki itfaiye personelinin genel idare sınıfına alınması Üniversitelerde 50d'ye göre görev yapan araştırma görevlilerinin, 33a zarfında atanmaları Takriben 2 milyon memur ve 18 milyon memur emeklisinin merakla izlediği toplu anlaşma görüşmeleri devam ediyor Dünkü görüşmelerde alt hizmet kollarının bütün istekleri konuşulurken, çoğu alanda da müjdeli haberler çıktı Yıllık toplu kontrat masasındaki tüm ayrıntılara ulaştı İşte gündeme alınan konular: Eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfındaki personelin ilave ödeme oranlarının 50 puan (314 TL) artırılması Üniversite öğretim elemanlarının ilave ödeme oranlarının 310 TL artırılması Öğretim elemanlarının üniversite ödeneğinin 410 TL artırılması Öğretmenlere her yıl başında verilen hazırlık ödeneğinin artırılması Yüksek lisans ve doktoralı öğretmene ek ders ücreti ödenmesi Atalamalarda yaş şartının kaldırılması Askerliğini değiştirme subay olarak yapan öğretmenlerin OYAK kesintilerinin iadesi 2005'ten sonradan devir yapanlara 1 derece verilmesi Araştırma görevlilerinin birinci dereceye yükseltilmesi İlksan üyeliğinin zorunluluktan çıkartılması Yükseköğretim kurumlarındaki itfaiye personelinin genel yöneticilik sınıfına alınması Üniversitelerde 50d'ye kadar tahsis yapan araştırma görevlilerinin, 33a zarfında atanmaları TAŞERON MÜJDESİ Egzersiz Bakanı Faruk Çelik, toplu kontrat toplantısının dünkü açılışında 14 Mayıs günü genele ilişkin taleplerin değerlendirilmesine başlanacağını ve ayrıca 14'ünde millet işveren heyetinin teklifini de heyete takdim edeceklerini belirtti Bakan Çelik, katıldığı TV programında ise taşeron firmalara bağlı işçilerin sorunlarının da çözüleceğini söyledi Takvim izinleriyle, maaşlarıyla ilgili sıkıntıları var 14 sorunu saptama ettikdiyen Çelik, tüm sorunları bu dönemde çözeceklerini söyledi Toplu kontrat görüşmeleri bugün devam edecek Egzersiz Bakanı Faruk Çelik, toplu sözleşme toplantısının geçen günkü açılışında 14 Mayıs günü genele ilişkin taleplerin değerlendirilmesine başlanacağını ve keza 14'ünde kamu patron heyetinin teklifini de heyete ibraz edeceklerini belirtti Bakan Çelik, katıldığı TV programında ise taşeron firmalara ast işçilerin sorunlarının da çözüleceğini söyledi Yıllık izinleriyle, maaşlarıyla ilgili sıkıntıları var 14 sorunu tespit ettikdiyen Çelik, tüm sorunları bu dönemde çözeceklerini söyledi Toplu anlaşma görüşmeleri bugün devam edecek  

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt