Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Menajerimi Ara 38. yeni bölümde Ayşe Ayçin Turan ve Alp Navruz sürprizi!

Menajerimi Ara 38. yeni bölümde Ayşe Ayçin Turan ve Alp Navruz sürprizi!
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
menajerimi_ara_38_yeni_bolumde_ayse_aycin_turan_ve_alp_navruz_surprizi_1621603296_9447.JPG

Star TV'de ekrana gelen Menajerimi Orta dizisine her hafta ünlü isimlerin konuk olmasıyla birlikte, sürpriz dolu anlar yaşanıyor. Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Orta'nın 38. yeni kısım detayları aşikâr oldu.
HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN
Her kısım konuk olacak ünlü isimlerle izleyenleri farklı bir dünyaya götürecek olan ‘Menajerimi Ara’, pazar günü Star’da ekrana gelecek 38. yeni kısmında ikili, kendi dizilerinden evvel izleyiciye hoş bir sürpriz yapacaklar ve Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’ya konuk olacaklar.

Dizi her kısmında ünlü bir ismi konuk ediyor. Menajerimi Orta dizisinin bu pazar akşamı yayınlanacak kısmının konuğu ise Ayşe Ayçin Turan ve Alp Navruz olacak. 

MENAJERİMİ ORTA 37. KISIM FRAGMANI

Star'ın sevilen imali Menajerimi Orta, 36. yeni kısmından yayınlanan 2 farklı fragman ile izleyicilerini heyecanlandırmayı başardı. 

Rahatsızlığı nedeniyle başrolünde olduğu Menajerimi Orta dizisine orta veren Canan Ergüder: "Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Kıymetli olan fazla sarsılmadan yolla birlikte akabilmek. Bildiğiniz üzere sıhhat sebeplerinden ötürü işime bir müddetliğine orta veriyorum. Bu gece menajerimi orta da oynadığım son kısım olacak. Feris Dikmen'e vakitsiz veda etmek bana güç gelse de onu oynayabilmiş olmak benim için büyük bir zevkti." dedi.

Herkese teşekkür eden Ergüder, "Feris'i oynamama vesile olan Ay Üretim ve Star TV'ye, bana bu süreçte yol gösteren direktörlerim Ali Alım, Deniz Çelebi Dikilitaş ve Elif Turgay'a ve bana bir harita veren Dix Pour Cent dizisi yanı sıra Yelda Eroglu, Yesim Çıtak, Ekin Atalar'a, ekranda beni mükemmel gösteren başta Selim Demiratar olmak üzere tüm kamera ardı grubuma, birlikte oynarken paslaşmaktan büyük zevk aldığım tüm oyuncu arkadaşlarıma ve bana partnerliğiyle örnek olan Serhat Teoman 'a sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Sanatkara, hayranlarından yüzlerce geçmiş olsun bildirisi geldi.

MENAJERİMİ ORTA ORJİNAL KONUSU VE OYUNCU TAKIMI

Bir Fransız dizisi olan "Menajerimi Arayın", Paris'teki bir ajansta çalışan menajerlerin, beklenmedik bir kriz sonrasında yıldız müşterilerini mutlu etmek ve şirketlerini ayakta tutmak için gösterdikleri çabayı anlatıyor. 

MENAJERİMİ ORTA DİZİSİNDE KİM KİMDİR?

► Kıraç Özdağ/ Barış Falay: Ego ajansın 4 menajerinden biri olan Kıraç, hırsı ve inatçılığıyla epey fazla ön plana çıkıyor.

► Feris Aydan / Canan Ergüder: Feris memleketler arası alakalar mezunu olmasına karşın sinemaya olan tutkusundan ötürü menajerlik dünyasına girmiş. Özgüveni yüksek olan ve mesleğinde her ne kadar uygun olsa da ortada aile kurmak üzere hayalleri olduğu için biraz başı karışacak. 

► Peride Şener / Ayşenil Şamlıoğlu: Ego Ajans’ın en tecrübeli ve en eski menajeri olan Peride, yıllar boyunca yaşadığı tecrübelerle olaylara sakin ve sabırlı bir formda basitçe çözen biri. Peride’nin müşterileri daha çok Yeşilçam oyuncularından oluşuyor. 

► Çınar Alım / Fatih Artman: Ajansın en entellektüeli ve tıpkı vakitte sinemaya aşkla bağlı olan menajeri Çınar. Bir halk insanı ve duygusal bir karakter olan Çınar’ın, duygusallıkların doğurduğu arkadaşlıklar kimi güçlü yollara sokacak.

► Dicle Erten / Ahsen Eroğlu: Dicle, çocukluğundan beri senede yalnızca 1 hafta görebildiği ve kimsenin bilmediği babasıyla konuşabilmek için babasının çalıştığı Ego Ajans’a geldiğinde hayal kırıklığı yaşasa da bir işe sahip olur ve bu kesimde ayakta kalmaya çalışacak.

► Barış Havas / Deniz Can Aktaş: Özgürlüğüne düşkün ve karmaşık ruh halleriyle Dicle’nin de epeyce başını karıştıracak olan Barış’ın kendi başı da vakit geçtikçe Dicle konusunda karışarak olaylar farklı bir halde gelişecek.

858,496Konular
981,851Mesajlar
29,897Kullanıcılar
ayhan611Son üye
Üst Alt