Dijital müzik platformlarında en üst sıralara yerleşen Mengelez'in Milyon isimli müziği herkes tarafından ağır bir ilgile karşılandı. Pek çok kişi internette Mengelez Milyon müzik kelamları nelerdir? Mengelez Milyon müziğinin kelamları ne? üzere sorular araştırmaya başladı. İşte dinleyicilerden tam not alan Mengelez Milyon müzik kelamları...
Son devirlerin en dikkat çeken isimlerinden olan Mengelez, 2016 yılından beri müzik piyasasında isminden kelam ettiriyor. Gerçek ismi Mert olan ünlü isim daha öncesinde Ayaz Erdoğan ile bir arada "Baba" isimli müzikle büyük bir çıkış yakalamıştı. Ayaz Erdoğan ile tekrar bir ortaya gelen Mengelez, yeni müziği "Milyon" ile müzik listelerini alt üst etti. 23 yaşındaki genç sanatkarın son müziği dijital müzik platformlarında trendlere yerleşti. Ritmi ve kelamlarıyla kısa mühlet içerisinde binlerce beğeni toplayan müziğin kelamlarını öğrenmek isteyen pek çok kişi arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Ayaz Erdoğan ve Mengelez'in ortak çalışması olan müziğin merak edilen kelamları şöyle...
MENGELEZ MİLYON MÜZİK KELAMLARI
İsterdim yanımda birkaç eş dost, kırılmış inancım inan heves yok.
Akşam masalarında bir nefes yok, alayı arar kazanınca milyon !
Bak yanan hayatım, inancım sanaydı tahminen bir masaldı bu yaşananlar.
Bir hayale daldım, gözümü kapardım, nasıl da kurtuldum belalardan.
Beni kendimle bırak, inan her şeyden uzak.
Bu beni sıkıntımla vuran adam olmaz yoktan.
İnan her yer tuzak bir yağmur üzere yağan yüreğim dayan...
İsterdim yanımda birkaç eş dost, kırılmış itimadım inan heves yok.
Her gün hiç durmadan yeniden denedim.
Umuda sarınıp oldun sebebim.
Bu sokakların çekilmez sıkıntısı.
Baştan yarattım meğer tutmadı dileğim ahh!
Yürüdüm yok, daima önümde ,ne de bu sıkıntı bahtımla, baş başa kalmışken her şey, olmaz artık dönmeyi ister ister..
Kalbim her gün farklı cilt bu da geçer , önünde eğilmem...
İsterdim yanımda birkaç eş dost, kırılmış itimadım inan heves yok.
Bekle, bekle...
Döner devran bize de, anam pencerelerde ,elim kelepçelerde yoktu kimse kimse. Yürüdüm silah belimde ,ne var nasibimizde, sonumuz dört metre kare...
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.