iltasyazilim
FD Üye
23 Avuç ıslatılmış Pirinç
45 Adet Mantar
2 adet Domates Ayçiçek Yağı
2 Bardak su
1 Tutam Tuz
1 Tutam Karabiber
1 Tutam Şeker
Mantarları ayçiçek yağıyla soteleyin sonra kabukları soyulmuş domatesleri çekirdekleriyle beraber kavurunİçine biraz su ekleyinTuz,karabiber ve şekeri de ilave edinSuyunu çekip sos kıvamına gelene kadar pişirin Daha önceden ıslattığınız pirinçleri bir tencereye soğanla beraber zeytinyağıyla kavurunSonra pirince su yerine hazırladığınız domatesli sosu karıştırınAğzını kapatın,kısık ateşte demlenmeye bırakın
45 Adet Mantar
2 adet Domates Ayçiçek Yağı
2 Bardak su
1 Tutam Tuz
1 Tutam Karabiber
1 Tutam Şeker
Mantarları ayçiçek yağıyla soteleyin sonra kabukları soyulmuş domatesleri çekirdekleriyle beraber kavurunİçine biraz su ekleyinTuz,karabiber ve şekeri de ilave edinSuyunu çekip sos kıvamına gelene kadar pişirin Daha önceden ıslattığınız pirinçleri bir tencereye soğanla beraber zeytinyağıyla kavurunSonra pirince su yerine hazırladığınız domatesli sosu karıştırınAğzını kapatın,kısık ateşte demlenmeye bırakın