Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Menopoz sonrası bebek mümkün mü?

Menopoz sonrası bebek mümkün mü?
0
166

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tıp dünyasında, kadınlar için menopoz ve kanser tedavisinden sonra da anne olmayı sağlayacak tarihi bir adım atıldı Yumurtalık nakli ameliyatı ile artık menopoz sonrası da anne olmak mümkün… Brüksel’deki Louvain

Tıp dünyasında, kadınlar için menopoz ve kanser tedavisinden sonra da anne olmayı sağlayacak tarihi bir adım atıldı Yumurtalık nakli ameliyatı ile artık menopoz sonrası da anne olmak mümkün…
Brüksel’deki Louvain Katolik Üniversitesi bir ilke imza atarak, yumurtalık nakli ameliyatıyla, kanser tedavisi gören kadının hamile kalmasını sağladı
ABD’de yaşayan Türk Doktor Kutluk Oktay’ın öncülük ettiği bu tür ameliyatlarda embriyon elde edilmiş, ancak hamilelik oluşmamıştı
Devrim niteliğindeki bu adım, kanser ya da menopoz sonucu doğurganlıklarını kaybeden kadınlara umut ışığı yaktı
Almanya’nın Berlin kentindeki Avrupa Doğurganlık Konferansı’nda uyguladıkları işlemi anlatan doktorlar, bebeğin ekim ayında doğacağını belirtti
h 3Menopoz sonrası bebek mümkün mü?

858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt