Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

merak ediyorum

merak ediyorum
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
merak ediyorum slm melekler ben 10 aylık evliyim adet düzensizliği için doktora gitmiştim sırası gelmişken çocuk ta istiyorum doktor 3 aylık progestan tedavisi verdi bu 3 ay içinde adetlerim düzene girdi fakat tekrar gebe kalmadım bu ay ilacı bıraktırdı adet günümden 2 gün geçti ve hala adet olmadım adet olmama 10 gün kala yumurtalıklarımda ağrı ve hafif kahverengi akıntım oldu ve bir günde geçti acaba bu nedir? bugünlerde adet olucağıma dair bir sızı sancı da yok sadece karnımda bir şişkinlik sizce hamile olabilirmiyim  

Similar threads

Ege Ali Akyol'u Gökhan Çınar'ın Katarsis X-STRA programında gördüm ve her zamanki üzere 'Görmezden geldiğimiz, yok saydığımız, 3 maymunu oynadığımız sıkıntılardan birine ışık tutmuş yine' dedim sevindim.   Akyol ikiz çocuk babası, evli bir trans erkek. Öyküsü iddia edeceğiniz üzere atlatması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, HaberTürk’te yayınlanan programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Katıldığı canlı yayında Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bizim için hayati bir meseledir. Tümüyle hukuki mücadelemizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt