Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Merak ettiğim bir kaç soru

Merak ettiğim bir kaç soru
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar Liseye başlıyacağım bildiginiz üzere yeni arkadaşlar yeni sevgililer filan olcak tabide merak ettiğim bir kaç soru sorucağım sizlere cevaplarınızı bekliyorum
1 ) Kızlar Benden Hoşlanırmı ? Bunu öğrenebilmek için yakın dost ya da kanka ayağı olmam gerek lakin kankalık bittikden sonradan çıkma teklifi edersem üzülür diyorlar napmam lüzum kızın yakın arkadaşına sorarsamda iletir ve umursamaz beni
2 ) Kızlarla Nasıl Konuşmalıyım 1Gereksiz Kızlar var küfürlü filan konuşan onlarla açık sözlüyümdür ağzımdan çıkanı iletirim uç Nbr a*k gibi filan işte 2cisi terbiyeli güzel sevdigim kızlar bunlarla fazla kibar ve akıcı konuşuyorum içten yoldamıyım ?
3 ) Umulan 16 Yaşındayım ergenliktenmi bilmiyorum
yakışıklımıyım ? çirkinmiyim ? kızlar bana bakarmı ? gözümmü büyük kulaklarımmı yamuk ? burnum çokmu uzun? deri rengim çokmu kapalı ? kızlar erkeklerin tipine yakışıklılıgına çokmu önem verir ? çıkma teklifi ettiğimde red edilirmiyim gibii bir fazla sorulara kapıldım neden nasıl çözcem bu problemleri takviye ederseniz sevinirim sorularıma forumdaki kız ablalar filan destek ederse çok hoşnut olurum bunların cevanı bir kızdan dinlemek bana kızlara açılmama daha fazla yardımcı olur

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt