Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Merakı doldurmak istiyorum

Merakı doldurmak istiyorum
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar
Allah birdir ki bunu biliyoruz,yer yüzündeki ibretlik olaylar Kur'an vs Allah'ın varlığını kanıutlıcak çok kanıt ve çok şey bulunmaktadırBenim anlatmak istediğim akıl karışmaması için örnek olarak veriyorum
Örneğin: yeni doğan bir bebek hastanede meydana gelir ve bu hastaneyi Şahıs A yapmıştırBu şahıs A nın yaptığı yerde doğmuştur
Ama anlaşılamıyor ki Allah hiç bir şey yok iken nerede var olmuştur örnek veriyorum uzayda geldi ise,Allah var olarak mı yaratmıştır nasıl var olmuştur çok saçmalığa doğru giden kafamızın almıcağı saçma birşey bu
Allah'a ve Kur'an a inancım sonsuz ama bu merakım beni öldürüyor
kimseden cevap bekleyemesemde tartışmak istiyorum
Saygılarımla

Similar threads

(Şeytan ALLAHü Teala'ya karşı);Elbette senin kullarından belli bir nasib edineceğimOnları mulaka saptıracağım,muhakkak onları(boş)kuruntulara düşüreceğim,kesin olarak onlara emredecğim de,ALLAH'ın yarattığını değiştirecekler dediKim ALLAH'ı bırakıpta seytanı dost edinirse,elbette apaçık bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Kur’an a baktığımızda, bizlere öneminden bahsedilen, Arefe gününden hiç bahsedilmez, tek kelime dahi geçmez Kur’an da Fakat bizlere ulaşan rivayetlerde ise, bu güne atıfta bulunarak, çok şeyler anlatılır Bizlere bu konu ile ilgili anlatılan, dikkat çekici ve düşündürücü bir örnek vermek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Bizler İslam’ı ne yazık ki Kur’an’dan öğrenip yaşamadığımız için, HAK İLE BATILI ayıramaz olduk. Çok daha kötüsü, BATILI HAKKIN ÖNÜNE GEÇİRİP YAŞAMAYI DOĞRU ZANNETTİK. Bu konuyu birçok makalemde gündeme getirdim ama öyle kemikleşmiş ve düzelmesi adeta çok mümkün olmayan bir hale gelmiş ki bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
İnsana yaratıcı denmez Sual: Mecaz olarak da, insanlar için “yaratıcı demek uygun mu? CEVAP Yaratmak Allah’a mahsustur Mecaz olarak da insanlar için yaratıcı demek yanlıştır (Elektrik ampulünü Edison yarattı) diyenler oluyor Fonograf, megafon, elektrik ampulü gibi aletleri ilk defa bulan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Bizler dinimiz ve inancımız adına gerçeklerin, doğruların arayışında mıyız, önce bunun kararını vermeliyiz. Yoksa kendimize büyüklerimizden, atalarımızdan öğrendiğimiz bilgiler ışığında bir yol tutmuş, aman kimse dokunmasın zihniyetinde mi yaşıyoruz. Allah Kur’an'da bizlerin her konuda, ayetleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,470Konular
981,201Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt