Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti: 'Yalıları birlikte koruyacağız'

Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti: 'Yalıları birlikte koruyacağız'
0
112

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

İYİ Parti Genel Lideri Meral Akşener dün, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Lideri Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. İBB Başkanlık binası önünde zabıta mangası eşliğinde İmamoğlu tarafından karşılanan Akşener’e genel lider yardımcıları Bahadır Fazilet, Ümit Dikbayır, Metin Ergun ve Burak Akburak, UYGUN Parti İstanbul Vilayet Lideri Buğra Kavuncu, kimi milletvekilleri ve GÜZEL Parti’den siyasete atılan ulusal tekvandocu İrem Yaman eşlik etti.

CHP ve DÜZGÜN Parti’nin İBB Meclis Küme Başkanvekilleri Doğan Subaşı ile İbrahim Özkan da ziyarette yer aldı. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin akabinde, Akşener ve İmamoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

224814721-09manga-s4-rnk.jpg
(İmamoğlu, GÜZEL Parti önderi Akşener’i zabıta mangasıyla karşıladı.)

‘İHANET EDEMEZSİNİZ’

İBB Onur Defteri’ni imzalayan Akşener, hislerini “Bir dünya kenti olan İstanbul, bize Sultan Mehmet Han’ın emanetidir. Ecdadın emanetine sahip çıkmak da vazgeçilmez bir vazifedir. Bu türlü kutlu bir emanete ‘ihanet’ edemezsiniz. Tarihi ve doğal zenginliğinin yağmalanmasına göz yumamazsınız, seyirci kalamazsınız. İstanbul, yorgun yılların akabinde bugün, şehremini olduğunun şuurunda bir anlayışın yönetiminde. Demokrasi tarihimizin müstesna bir periyodu olan Haziran 2019 seçimlerinden bu yana, İstanbul için çalışan takımlar iş başında. Sayın Lider ve grubunun, bugüne kadarki muvaffakiyetlerinin devam edeceğine yürekten inanıyor, muvaffakiyetler diliyorum” kelamlarıyla kaleme aldı.

BOĞAZİÇİ KİTABI

İmzanın akabinde Akşener’e İBB Yayınları’ndan bir kitap seçkisi sunan İmamoğlu, “Çok kitabımız var, ancak birinci başa Boğaziçi yalılarını koyduk. Yalıları elimizden tek tek almaya uğraş ediyorlar” halinde konuştu. İmamoğlu’nun kelamlarına Akşener, “Bir bildiri var burada: Boğaziçi yalıları. Aldık, gördük, çok teşekkür ediyoruz” karşılığını verdi. İmamoğlu da Akşener’e, “Beraber koruyacağız efendim sizlerin de katkılarıyla” formunda karşılık verdi.

224855731-09aksener-s4-rnk.jpg

‘ÇIKARILAN ZORLUKLAR VAR’

Akşener, gazetecilerin, “Ziyaretinizin sebebi nedir” sorusuna ise “Başkanımızla çok görüştük çeşitli vesilelerle. Fakat birinci sefer makamında ziyaret ediyorum. Bugüne kadar ziyaret etmemiştim. Ziyaret ettik, makamında kahvesini içtik. Bilhassa kahve içtik, ‘Çünkü bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır’ dedik. Kendisine muvaffakiyet dileklerimizi tekrarladık. Ve biliyorum ki yalılar gidiyor, o oluyor, bu oluyor. O cins konularda da bilgi aldık. Hem çalışmalar hakkında bilgi aldık hem de kendisine karşı yapılan pek çok zorlamalar var, çıkarılan zorluklar var. İstanbul’a yapılan, yapılacak hizmetlerin engellenmesi kıymetine çıkarılan zorluklar var. Onları konuştuk” dedi.