Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meral Akşener'den Kendisini Kızdıran AKP'liye: 'Size Hakkımı Helal Etmiyorum, Haram Olsun Hepinize'

Meral Akşener'den Kendisini Kızdıran AKP'liye: 'Size Hakkımı Helal Etmiyorum, Haram Olsun Hepinize'
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-3703d26aaf7148e30aa659110ce52023b6df9aa9.jpg

Bartın'da temaslarda bulunan İYİ Parti Genel Lideri Meral Akşener, bir vatandaşın "Kılılıçdaroğlu'nun koluna giriyorsun" kelamlarına kızdı ve "Benden helallik almak zorundasınız. Haram olsun hepinize, tamam mı?" diyerek tepki gösterdi. 

Kumluca beldesindeki esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın "Ankara'da Kılılıçdaroğlu'nun koluna giriyorsun. Kılıçdaroğlu el kaldıracak, Meral Hanım da el kaldıracak. Aldatmayın milleti." biçimindeki sözlerine reaksiyon gösteren Akşener, şunları söyledi:

"Ben ne yaptım size, ne söyledim şimdiye kadar? Bir şey yaptım mı, hayır. Öteki bir şey söyleyeceğim. Merhum Erbakan Hoca'ma ben ne yapmışım? Biz birlikte iktidar olduk, ben içişleri bakanlığı yaptım onun yanında. Sevgili ağabeyim unutmuşsun. Sen AK Parti'li olunca bunları unutmuşsun. Bak helallik alman lazım benden, çok önemli söylüyorum."

Akşener, vatandaşın helallik istemesi üzerine, "Etmiyorum, size hakkımı helal etmiyorum. Sen bana oy vermemekle haklısın, beğenmemekte haklısın, bu öteki bir şey. Bu düşündüklerini söylemekte haksızsın. Benden helallik almak zorundasınız. Haram olsun hepinize, tamam mı? Ruzi mahşerde bilhassa seninle görüşeceğiz. 'Kol kola...' Çok günah… Ne ayıp bir şey, ne vakit koluna girdim ben Kılıçdaroğlu'nun?" tabirlerini kullandı.

O anlar