Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mercedes-Benz Türk üretim arasını uzatıyor!

Mercedes-Benz Türk üretim arasını uzatıyor!

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Mercedes%2DBenz%2DTurk%2Duretim%2Darasini%2Duzatiyor%2D233523%2Ejpg

Türkiye’de birden fazla lokasyonda ticari araç üretimi gerçekleştiren marka, 20 Mart tarihinde üretimine; “Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda 23 Mart – 5 Nisan ve Aksaray Kamyon Fabrikası’nda 28 Mart – 10 Nisan 2020 tarihleri arasında 2 haftalığına ara verme kararı” almıştı.

Markanın merkezi Almanya’dan gelen habere göre Mercedes-Benz Türk Hoşdere Fabrikası’nın kapalı kalma süresini 5 Nisan’dan 20 Nisan tarihine kadar uzattı. Marka günümüzde İstanbul'da Hoşdere Fabrikası'nda şehirlerarası ve belediye tipi otobüslerin üretimini gerçekleştiriyor.

Similar threads

Mercedes-Benz Türk'ün 20 Nisan'da Hoşdere Otobüs Fabrikası'nda ve 24 Nisan'da da Aksaray Kamyon Fabrikası'nda faaliyetlerine tekrar başlayacağı bildirildi. Mercedes-Benz Türk’ten yapılan yazılı açıklamada, şirketin, dünya genelinde yaşanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Mercedes-Benz Türk’ten yapılan yazılı açıklamada, şirketin, dünya genelinde yaşanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çalışanların ve toplumun sıhhatine yönelik önlemler ve memleketler arası tedarik zincirindeki lojistik aksamalar kapsamında, 23 Mart’tan itibaren Hoşdere Otobüs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra hızla dünyaya yayılan ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan corona virüsü nedeniyle dünyanın dev şirketleri üretimlerini durduruyor. Türkiye’de durum farklı değil. Şu ana kadar otomotiv şirketlerinin başı çektiği birçok şirket virüsün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Türkiye otomotiv sanayisinde üretim koronavirüs nedeniyle tamamen durdu. Otomotiv Sanayi Derneği'ne (OSD) üye Ford Otosan, Toyota, Honda, Mercedes-Benz, MAN, Türk Traktör, Otokar, Oyak Renault, Hyundai Assan, Karsan, Anadolu Isuzu üretimi durdurdu. Tofaş ise üretim hızını yavaşlattı. Ford...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Mercedes- Benz Türk İcra Konseyi Başkanı Süer Sülün, adına ne denilirse denilsin otomotiv pazarının daraldığını belirterek, Türkiye iktisadının yüzde 3-3.5 büyümesi için yılda en az 35 bin kamyon satması gerektiğini lakin bu yıl yalnızca 10 bin adet satış öngördüklerini söyledi. Sülün, “31...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt