Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mercimek Çorbası (Normal Tencerede)

Mercimek Çorbası (Normal Tencerede)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mercimek Çorbası (Normal Tencerede) Tarifi İçin Malzemeler

*1 patates
*1 havuç
*2 diş sarımsak
*2 soğan
*2 domates
*1 su bardağı mercimek
*1 litre su
*Baharat, tuz
*Knor bulyon 2 tane

Mercimek Çorbası (Normal Tencerede) Tarifi Yapılışı
Havuç, patates, soğan,sarımsak, domates rende yapılır, üstüne mercimek koyulup yağda 23 dk karıştırarak kavrulur Üstüne su eklenir ben patatesi küp küp doğradım ama blandırdan geçirecekseniz rendelemek daha kolay oluyor düdüklünüz yoksa veya ben gibi kullanmaya korkuyorsanız tencerede yapabilirsiniz Müthiş bir tarif tavsiye ederim hem basit hem muhteşem

Similar threads

Mercimek Çorbası (Düdüklü Tencerede ) Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı mercimek *1 patates *1 havuç *1 kuru soğan *1 yemek kaşığı domates salçası *2 yemek kaşığı sıvı yağ *1 yemek kaşığı tereyağı *Tuz, nane, kimyon, kırmızı biber *1 çay bardağı tavuk suyu dondurulmuş (varsa) *7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Bol Vitaminli Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 su bardağı kırmızı mercimek *1 adet patates *2 adet havuç *1 adet kuru soğan *1 adet tavuk bulyon *İsteğe göre pul biber, nane Bol Vitaminli Mercimek Çorbası Tarifi Yapılışı Genelde hepimizin sevdiği ve bildiği bir çorba olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *2 havuç *1 soğan *1 patates *2 diş sarımsak *1 yaprak lahana *2 orta boy domates *1 kaşık tereyağ *1 kırmızı kapya biber *Et suyu *1 su bardağı mercimek Mercimek Çorbası Tarifi Yapılışı Bebeğimin en sevdiği çorbalardandır Mutlaka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Malzemeler *1 çay bardağı kırmızı mercimek **1 küçük patates **1 havuç **1 yarım kuru soğan **2 yemek kaşığı zeytinyağı ** Nane **1 tatlı kaşığı salça **1 çimdik kimyon ( mercimek gaz yapmaması için) *Tuz Oğlumun Mercimek Çorbası Tarifi Yapılışı Bir tencerede zeytinyağin da soğan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Mercimek Çorbası (Benim Usülden) Tarifi İçin Malzemeler *1 adet orta boy soğan *3 yemek kaşığı sıvı yağ *1 yemek kaşığı domates salçası *1, 5 su bardağı kırmızı mercimek *1 adet patates *1 adet havuç *335 su bardağı su veya et suyu da katılabilir zevke göre *En son olarak ta tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt