iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi uzun zamandır reset atma sıkıntısı ile karşı karşıyayım genel anlamda reset atma sorunu donanımsal aksaklıklar sonucu ortaya çıkıyor Baştan belirteyim konu yanlış yere açılmışsa özürlerimi beyan edeyim ve devam edeyim
1Ramden kaynaklanan reset sorunları
Ramlerim sabit Mhz uyuşuyor 2 takım 1 gb ramim var genede aynı sorun yani ramler bozuk veya çalışmıyor vaziyette değil
2Anakartın ısınması
Anakartım ısınmıyor Bıos'dan baktım derecesi 28 29 larda gezmesine rağmen reset yiyorum işin aslı buradan itibaren başlıyor
Bios'da takılırken Bir durumla karşılaştım + ben Bios'dan anlayan biri değilimdir lâkin başlıklara tıkladığımda hatalar alıyorum
Sıkıntı bölüm MB intelliegent Tweakeryanlışım olmasın (mit) bölümünde
Aşağıdaki sırasıyla mini slaytta tıklamış olduğum başlıklar ve tıkladığımda yanda beliren hataları koydum buradan yola çıkarak bana yardımcı olursanız aşırı müteşekkir olurum iyi günler
Slayt için TIKLA
Ana kartım gigabyte GAG31m es2l
Burada da sistemimin genel özellikleri mevcut:
http:img685**************img68523648749842
Tekrardan belirteyim konu yanlış yere açılmışsa affola lütfen engin bilgileriniz dahilinde yardımlarınızı aşırı derecede mağdur ve mağrurum sizden gelebilecek en ufak yardım beni aşırı mutlu edecektir İyi günler & kolay gelsin
1Ramden kaynaklanan reset sorunları
Ramlerim sabit Mhz uyuşuyor 2 takım 1 gb ramim var genede aynı sorun yani ramler bozuk veya çalışmıyor vaziyette değil
2Anakartın ısınması
Anakartım ısınmıyor Bıos'dan baktım derecesi 28 29 larda gezmesine rağmen reset yiyorum işin aslı buradan itibaren başlıyor
Bios'da takılırken Bir durumla karşılaştım + ben Bios'dan anlayan biri değilimdir lâkin başlıklara tıkladığımda hatalar alıyorum
Sıkıntı bölüm MB intelliegent Tweakeryanlışım olmasın (mit) bölümünde
Aşağıdaki sırasıyla mini slaytta tıklamış olduğum başlıklar ve tıkladığımda yanda beliren hataları koydum buradan yola çıkarak bana yardımcı olursanız aşırı müteşekkir olurum iyi günler
Slayt için TIKLA
Ana kartım gigabyte GAG31m es2l
Burada da sistemimin genel özellikleri mevcut:
http:img685**************img68523648749842
Tekrardan belirteyim konu yanlış yere açılmışsa affola lütfen engin bilgileriniz dahilinde yardımlarınızı aşırı derecede mağdur ve mağrurum sizden gelebilecek en ufak yardım beni aşırı mutlu edecektir İyi günler & kolay gelsin