Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merhaba arkadslar yardıma ıhtıyacım war .. !

Merhaba arkadslar yardıma ıhtıyacım war .. !
0
131

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ILK KEZ merhaba arkadslar ben 17 yasindayim ve yasit oldugum bi sevgilim var Ben bu kiz icin baya ugrastim bu sene univsinavi olmasi nedeni ile kiz kimse ile cikmayi dusunmuordu ama yogun cabalarim sonucunda ikna etmeye basardim aslinda suan mutluyuz Ama gecenlerde bi olay oldu ve birdenbire icimde bi bosluk olustu ve bu boslugu nasil kapaticam bilmiorum gelelim olaya
biz bununla temmuzda tanistim ilk goruste vuruldum Daha Sonra faceden filan buldum bunu msnden konusmaya basladik kizla ayni ilcedeniz evlermiz filanda yakin Muhabetler ilerledi baya Herneyse 30 agustos gunu bzm burada bayram wardi Kizla aram cok iyidi cikioz gibi biseydik Ama 30 agustos aksami kiz arkadsimin eski sevgilisi ve arkadslariyla konsere gittini ogrendim Daha Sonra neden bana soylemedin niye boyle yaptin diye hesap sordum bana verdigi cevap : Sen uzulme diye soylemedim sadece intikam elde etmek icin gittim beni cok uzmustu simdi nekadar mutlu oldumu gormesi icin gittim Onunla hic yan yana bile gelmedim kiz arkadslarimlaydim hep yalnızca ayni yerde konser izlemis olduk dedi Ve ben bu olayi yeni ogrendim 3 ay sonradan Alt tepkim oldu tartismalar filan oldu O gece bende disardaydim ya onu gorseydim o cocukla o lahza yelken direği beni aldatiyor diye dusunurdum Benim emeklerime yazik olmazmiydi Simdi konustmuzda ise benim bi sucum yok abartiyorsun dior sizce suc kimde arkadslar ??

dipnot: Suan sevgiliyiz ve birdenbire olduk sevgili tamamiyle cikma tarihimiz yoktu ve 28 agustos olarak kararlastirdik lakin bu kararlastirma islemi 30 agustostan sonradan oldu Ve 30 agustosta tam sevgili degildik

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt