Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merhaba Ben Kaşarlı Mantar

Merhaba Ben Kaşarlı Mantar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
*
Merhaba Ben Kaşarlı Mantar Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo kultur mantari
*Kaşar peyniri
*Tuz

Merhaba Ben Kaşarlı Mantar Tarifi Yapılışı İlk olarak mantarları güzelce yıkayıp saplarını ortadan koparalım Üzerine tuz serpelim
İçine ince dilenmiş kaşarları koyalım ve 190 derecede suyunu salıp üzeri kızarana kadar pişirelim
AFIYET OLSUN

Similar threads

Fırında Kaşarlı Mantar Tarifi İçin Malzemeler *500 gram mantar *50 gram tereyağı *1 kase rendelenmiş kaşar peyniri *Tuz Fırında Kaşarlı Mantar Tarifi Yapılışı Mantarları yıkayıp saplarını çıkartalım Yağlı kağıt serilmiş tepsiye mantarları dizip tereyağı parçalarını üzerine koyup tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Kiremitte Kaşarlı Mantar Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo mantar *Tereyağı (100 gr) *1 tatlı kaşığı tuz Üzeri için; *Kaşar peyniri (100 gr) Kiremitte Kaşarlı Mantar Tarifi Yapılışı Mantarları yıkayıp, havlu peçete ile kurulayalım ve mantarları saplarından ayıralım Sonra mantarları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Kaşarlı Mantar Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo mantar *1 yemek kaşığı tereyağı *2 yemek kaşığı sıvı yağ *Tuz *Rendelenmiş kaşar Kaşarlı Mantar Tarifi Yapılışı Mantarları dörde bölüp bol suda yıkayıp hemen süzüyoruz Mantar suyu sevmez Mantarların üzerine tuz serpip borcama döküyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Kiremitte Kaşarlı Mantar Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo mantar *1 yemek kaşığı tereyağ *Yarım çay kaşığı tuz *2 su bardağı kaşar peyniri Kiremitte Kaşarlı Mantar Tarifi Yapılışı 1 *Öncelikle mantarları temizleyelim *Sonra mantarları ince ince dilimleyelim *Orta boy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Güveçte Kaşarlı Mantar Tarifi İçin Malzemeler *250 gram mantar *200 gram kaşar *Tereyağı *Tuz Güveçte Kaşarlı Mantar Tarifi Yapılışı Mantarları güzelce yıkadıktan sonra güvecimize diziyoruz İçlerine biraz tuz attıktan sonra ortalarına istediğimiz kadar tereyağı koyuyoruz 180 derece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
982,202Mesajlar
30,125Kullanıcılar
JubeydSon üye
Üst Alt