Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Merhaba Ekran Kartı Hakkında..

Merhaba Ekran Kartı Hakkında..
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
NVIDIA 7200SE7300GS GEFORCE EKRAN KARTIM VAR

OYUNLARI DAHA RAHAT OYNAYABİLMEK İÇİN

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Bu iki üründen hangisini önerebilirsiniz?
Hangisi benim karttan daha iyidir?

Benim ekran kartımın özellikleri

Ekran Kartı`nın Özellkleri:

Model: Palit NVIDIA GeForce 7300 SE 7200GS
Soğutucu: Fan Mevcut
DDR2
PCI Express
Bellek: 512 MB
Full Microsoft® DirectX® 90 Shader Model 30 ve OpenGL 20 desteği

cevaplarınızı bekliyorum????: Büyükçöplük Sanal Dünya

Similar threads

Öncelikle merhabalar arkadaşlar, sistemime MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX112 ekran kartını almayı düşünüyorum, sizlerden ricam sistemimle uyumluluğu nasıl olur neler eksik kalır özellikle ''güç kaynağı'' yeter mi ? Şimdiden teşekkürler Sistem özelliklerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Öncelikle merhabalar arkadaşlar, sistemime MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX112 ekran kartını almayı düşünüyorum, sizlerden ricam sistemimle uyumluluğu nasıl olur neler eksik kalır özellikle ''güç kaynağı'' yeter mi ? Şimdiden teşekkürler Sistem özelliklerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
PSU 300 Watt Beyler benim ekran kartım yandı kendime yeni ekran kartı bakıyorum anakartım ; Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Bende Yeni Ekran Kartı alacağım ben araştırdım ve HIS Ati HD 4350 ve ZOTAC Nvidia GeForce 8400GS buldum Benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Asus'tan SonicMaster'lı K serisi dizüstüler http:***********imagesnewshbr14283d İlgili Haberler Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız(18062019) Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız(15062019) Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Anakartı cpuz programı ile markasını öğrendim ama soket girişlerinden pek anlamıyorum Uygun olup olmadığını bilmeden sipariş verdim ve daha göndermeleri için onaylamadım Bu yüzden yanlış ekran kartı almaktan kortum bana yardımcı olurmusunuz Anakar markası: ASUSTeK Coputer INC Model: P5pl2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt