Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merhaba ETS2 SORUNU Çalışmayı Durdurdu

Merhaba ETS2 SORUNU Çalışmayı Durdurdu
0
173

Similar threads

Evet arkadaşlar ets2 de bildiğimiz gibi kasma sorunu halen devam etmektedir bende de kasma sorunu vardı ancak uğraştım ve çözdüm inşallah sizede bir çözüm olur aşagıdaki fotoğraflara bakarak ayarlarınızı fotodaki gibi yaparsanız kasma sorunu ortadan kalkacaktır yardımcı olumuşumdur umarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
:öncelikle herkese merhaba arkadaşlarformula one 2008 oyununu aldım ve kurdum,ancak açarken önce oyun videosunu gösteriyo ve sonra oyun kapanıyof1 challenge 9902 çalışmayı durdurdu diyorlütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorumşimdiden sağolun sistem:windows vista premium, core2 duo 300 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Merhaba arkadaşlar, TheCrew oyununu güncelleştirmeden önce oynuyordum Son gelen Wild Run güncellemesi ile birlikte arıza çıkarmaya başladı Oyunu çalıştırdığımda 'Windows çalışmayı durdurdu' hatasını almaya başladım Aşağıda bulunan resmine göre uyumsuzluk sorunu diye tahmin ediyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar bugün GTA4 indirdimOyunu açtım biraz oynadımSonra Türkçe yama indiriyim dedim indirdim kurdum sonrada oyun Windows Çalışmayı Durdurdu hatası ile karşılaştım ve sorunu bir türlü düzeltemedimLütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar 2CD li Left4Dead2 oyunu aldım yükledim düzgünce, oyuna giriyorum biraz oynadıkdan sonra left4dead2 çalışmayı durdurdu diyor oyun kapanıyor masaüstünde iptal tuşu falan çıkıyor sorun ara yazısında Ne yapmalıyım ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt