Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

merhaba sevgi...

merhaba sevgi...
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
merhaba sevgi Merhaba güler yüzlü gözlü arkadaşım! Dudağındaki tebessümü kaybetmemişsin dahaNe güzel dünyaya tebessüm eden gözlerle bakabilmek ve insanlara tebessümler saçabilmek senin gibi Biliyorum, üzülüyorsun donuk gözlerle karşılaşıncaNe yapalım arkadaşım! Herkes senin gibi olamazDuyabiliyorum 'hayır olmalı' dediğiniHaklısın arkadaşım! Aslında halk senin gibi olmalı Bilseler bir tebessümle neler yapabileceklerini, bir çocuğun gözlerindeki ışıltıyı,bir tebessümle nasıl görebilecekleriniSıkıntılarla batmış bir insana, nasıl dünyaları verebileceklerini bilselerVe güler yüzlü gözlerin buzları nasıl erittiğini, kalpleri nasıl birleştirdiğini bilselerEminim onlar da senin gibi almak isterlerdiSevgi saçıyorsun tebessüm eden gözlerinle arkadaşımSaf ve hiç beklentisi olmayan bir çocuk gibiHayır arkadaşımSevgi yalnızca sevgiliye duyulmazSevgie evrenseldirHiç kimse altın yığınları gibi kasasına kilitleyemez onu O'nun yeri kalplerdedirBir annenin kalbindedir Onun yeri, çocuğuna verebilmek içinO'nun yeri bir bahçevanın ellerindedir,sevgi tohumları saçabilmek içinEvet sevgi her yerdedirYeter ki sen onu bulmak isteSevgiyi bulmak kolay, zor olan onu elinde tutabilmekteUnutma arkadaşım! Sevgiyi duyabilmekle de meslek bitmiyorSevgiyi göstermek te gerkiyorYaşam kısa arkadaşım, bu gun olan yarın yok!Sevgiyi göstermek beklemeye gelmez, yarın fazla geç olabilirElindekini kaybetmeden kıymetini bilmelisinBiliyorum arkadaşım, bana adalet veriyorsun Hemen koş sevdiğinin yanında! Önce ona güler yüzlü gözlerle sımsıcak 'SENİSEVİYORUM' deyiver,içinden gelen en sıcak sesinleHayır, bunlar komik şeyler yok arkadaşımSeni seviyorum anne,seni seviyorum baba, kardeşim, arkadaşım çağrıda bulunmak komik yokBu senin gibi bütün canlılara karşı baki bir sevgi duyan bir insan için hiç de kuvvet değilSadece birazcık yiğitlik arkadaşımBu sadece yüreğinin buz kapladığını zanneden insanlara birazcık zorlama gelecektir,ama onlar da senin gösterdiğin cesareti istediklerinde, kalplerinde sevgi kıpırtılarını hissettiklerinde VE ağlamayı öğrendiklerinde, inan her şey onlar için ve tüm ırk icin daha hoş olacakEvet arkadaşım! Gülümsemek varken surat asmak niye, güldürmek varken ağlatmak niye, güzel sözler bildirmek varken,kalpleri kırmak niye?Yaşam fazla kısa arkadaşım ve bu dunya da ama hiç bir şey kırılan kalplere değmezŞimdilik güzel cakal arkadaşımYine gelYanına senin gibi gülümseyen gözlü, yüreği sevgi dolu insanları alıp tekrar gel olur mu?Beni fazla bekletme Çün ku yarın bur da olamayabilirimSENİ SEVİYORUM' demek için geç kalmayın! SEVGİYLE KALIN  

858,496Konular
982,155Mesajlar
30,096Kullanıcılar
clemSon üye
Üst Alt