Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merhaba,yine ben bir bakarmısınız ?

Merhaba,yine ben bir bakarmısınız ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tekrardan herkese iyi forumlar
Bu konu hakkında kesintisiz konu acıyorum, kirlilik yaptığımın farkındayım ve özürlerimi sizlere sunuyorum
Evet, bugün 9 aydır çıktığım kız arkadaşımla sınıfta konustuk ve barıştık Basit olmadı tabiki Öğle arasına kadar konusmadı, yüzüme zeka bakmadı
Neyse, derhal yeniden ne derdin var barışmışsın işte kızla daha ne istiyorsun diyeceksiniz Haklısınız ama ben defalarca dert edinecek birşey buluyorum işte
Barıştık, ikimizde mutlu olduk fakat kız arkadaşım diğer erkeklere birazdaha yakınlastı ve her söylediklerine gülüyor, sacma sapan şeylere falan
Hatta tek gülen birey o oluyor bazen, tabiki onun yüzünün başkası göre güldürülmesi beni üzüyor, sıkıyor Ve şöyle bir durumda var, benim öteki kızlarla konusmama kızıyor
Sende güldür kardeşim, diyeceksiniz Deniyorum ben artı gülünç adam değilim, elimden geldiğince güldürmeye calısıyorum Birazcık önemli bir tipim
Elimden böylece birşey gelmiyor sanırım Ona bu hakkında rahatsızlığımı söyleyecektim lakin daha bugün barıştık, ilk günden tatsızlık çıksın istemedim
Sizce ne yapmalıyım ? O, başkaları kadar gülümsetildiğinde kalbim acıyor, cidden Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler

858,496Konular
981,609Mesajlar
29,709Kullanıcılar
Üst Alt